Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] AR za nx

Dektored

Broń  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która AR?

• CZ805
      4
    • Carbon 15
      6
    • M416 CQB
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jaką polecacie AR za nx? Mam już: M6A2 SRT, Mk14 mod 0, XM-8 PSY, Famas, G36E, gewerh 43.

Myślałem nad m4a1 DW, ale mam zwykłą m4a1 na 200 dni ponad jeszcze, więc raczej to się mija z celem.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak coś możesz kupić za GP to nie kupuj za nx, strata kasy. Ja bym brał tego famasa za nx, albo kupił jakiegoś epicka na czas.

Opublikowano

Jak coś możesz kupić za GP to nie kupuj za nx, strata kasy. Ja bym brał tego famasa za nx, albo kupił jakiegoś epicka na czas.

Ten famas mi jakoś nie podchodzi. Mam zwykłego, a i tak mało nim gram. Epik mi też nie potrzebny :P Wolę coś na perma.

Uczeń
Opublikowano

Jak już masz SRT to kupno m4a1 lub CQB mija sie z celem (bronie charakteryzują sie małym recoilem).

Może Xm-8 :)

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Jak już masz SRT to kupno m4a1 lub CQB mija sie z celem (bronie charakteryzują sie małym recoilem).

Może Xm-8 :)

Mam XM8 psy :)

AK-74M różni się od reszty, OP broń.CZ dziwne jest ;f

Może Scarl Trispear?

No tu mnie zaskoczyłeś :P AK grałem u kolegi, ale mi się nie podoba. A CZ czemu dziwne? Mało popularne, fakt ale fajne. Scar... Hmm... Często wali banie, ale nad nim bym jeszcze myślał dłużej.

Czekam dalej, bo mam czas do 31.

Opublikowano

MK 14 MOD

P.S: Kupujesz za PSC?

Pisałem, mam tą broń. Kupuje przelewem z banku, więc na reszki nie ma co liczyć ;)

Jak podnosiłem CZ805,to ledwo coś tym ubijałem.Scarl jest mocniejszy od tego za gp.Może M14 Se lub Hunter?XK-8 tactical?Carbon 15?

Mi się tym dobrze grało. Carbona miałem kupić kiedyś, ale sam nie wiem. Chcę coś tylko z małym recoilem.

Moim zdaniem ak74 to inna broń także ją polecam ma o wiele mniejszy rozrzut a dmg taki sam jak pamiętam. Broń wypas na wszystkie tryby.

Pisałem, nie lubię AK mimo wszystko :f

Opublikowano

Carbon 15 ma mały recoil.

PS:Przestań ładować nxy lowie i dawaj lajki.

Pomyślę jeszcze.

Czekam dalej, może coś mi jeszcze wpadnie w oko

Opublikowano

Tez polecam ak 74m . Jest zupelnie inna od reszty ak . Kup sobie na 1 dzien to sie przekonasz

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak jak mowilem wyżej polecam Ci to MK 14 MOD ponieważ ( zapomnialem wtedy dac argumenty )

- Na CW jest dobre, campisz ktos przebiega szybko dlua wiadomo ze nie trafisz w niego 2-3 razy bo szybko zniknie a ta bron ma bardzo duzy dmg wiec jak raz dostanie to jak go spotkasz posklada sie na strzala.

- Ta bron przy odpowiednich strzalach nie ma odrzutu. ( bardzo maly )

- W bliskim dystansie wystarcza 1-2 ( przy dobrej celnosci ) strzaly aby pokonac przeciwnika.

- Mi wyglada na taka inna od reszty

Z ankiety głosuję na Carbon 15

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak jak mowilem wyżej polecam Ci to MK 14 MOD ponieważ ( zapomnialem wtedy dac argumenty )

- Na CW jest dobre, campisz ktos przebiega szybko dlua wiadomo ze nie trafisz w niego 2-3 razy bo szybko zniknie a ta bron ma bardzo duzy dmg wiec jak raz dostanie to jak go spotkasz posklada sie na strzala.

- Ta bron przy odpowiednich strzalach nie ma odrzutu. ( bardzo maly )

- W bliskim dystansie wystarcza 1-2 ( przy dobrej celnosci ) strzaly aby pokonac przeciwnika.

- Mi wyglada na taka inna od reszty

Z ankiety głosuję na Carbon 15

Ale mam Mk14 mod na perma.

Opublikowano

Ale mam Mk14 mod na perma.

Zastanawiam się nad kupnem tej broni, kiedyś ją miałem na 7 dni to pamiętam że świetnie mi się nią grało. Jak tobie się nią gra? Dobrze, źle - żałujesz zakupu?

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem tej broni, kiedyś ją miałem na 7 dni to pamiętam że świetnie mi się nią grało. Jak tobie się nią gra? Dobrze, źle - żałujesz zakupu?

Całkiem spory DMG, recoil nie duży i do tego świetne brzmienie. Broń moim zdaniem dobra, ale ja jestem " kolekcjonerem " więc w ten rok mi się znudziła już. Tak czy inaczej polecam, chyba, że jesteś fanem no recoilów całkiem, to lepiej uderzać w co innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...