Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban na CF EU

kasiek963

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj odpaliłem sobie z nudów speed hacka, biegałem po mapach i takie tam. Rano się loguje, patrze ban na 2 dni... Na 2 dni za hacki? Czemu nie perm? I jeszcze jedna sprawa... Kolega też tak dostał bana (W tym samym czasie co ja, no może te 10min później) Ale może normalnie grać na drugim koncie, a ja jak zaloguje się na drugie (bądź założę nowe konto) i wejdę na serwer, to nic się nie ładuje, gra się zacina i muszę wyłączyć, gdy już włączę i zaloguje na te nowe konto, to piszę, że też ma bana na 2 dni... Możliwe jest, że dostałem bana na IP, a kolega nie?

Oczywiście za pomoc leci tradycyjny like! :)

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do zamknięcia. Nie, po prostu hack mojej i kolegi roboty i niezbyt dopracowany, po dniu był detected. -.- Trzeba to naprawić.

Dziękuje za odpowiedzi (czyt. pomoc) Oczywiście jak obiecałem, lecą "lajki".

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...