Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na stronę

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam inspiracji na stronę internetową którą mogę stworzyć. Może macie jakieś pomysły? Sam myślałem nad czymś typu sub4sub. Dawajcie swoje propozycje z czego chętnie byście skorzystali?

Z góry dziękuję.

///Wesołych świąt. mario22455

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Najlepiej zrób jakąś unikatową strone, no nie wiem, medyczna, w sensie np. Artykuły typu domowe sposoby na przeziębienie, katar, ból głowy, ból zęba. Uwierz mi, teraz takie strony są najczęściej poszukiwane, tym bardziej ze miliony osob zaniedbuje zęby. Łatwo zrobić oprawę graficzną, układ strony.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

@Up

Nie no ja nie mogę, jak mnie szlag trafia jak widzę ludzi pyszniących się jak ty. Patrzcie jeszcze specjalnie wziął w apostrof słowo stron próbując pokazać gościowi, że niby nic nie umie. Obyś ty był taki dobry, jak piszesz w swoim hobby.

2dbwg1x.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Wymyśl coś sam, nic tak nie smakuje jak swój własny sukces. :) Poza tym masz już dobry pomysł, o którym napisałeś. :)

Opublikowano

@Up

Nie no ja nie mogę, jak mnie szlag trafia jak widzę ludzi pyszniących się jak ty. Patrzcie jeszcze specjalnie wziął w apostrof słowo stron próbując pokazać gościowi, że niby nic nie umie. Obyś ty był taki dobry, jak piszesz w swoim hobby.

Nie chodziło mi o wywyższenie się, a uświadomienie autora tematu iż stworzenie dobrej strony, która będzie na prawdę będzie użyteczna będzie się wiązała z dużymi umiejętnościami i z różnymi typami kosztami z tym związane. Po pierwsze jeżeli chciałby stworzyć jakiś serwis potrzebuje reklamy, już widać że pieniądze idą... Po drugie serwisu sam nie stworzy, chyba że za 5 lat, a wtedy będą na pewno inne technologie i praca będzie na darmo ;) Jeżeli mu się nudzi niech lepiej dokształca swoje umiejętności, bo przyjrzawszy się jego profilowi można stwierdzić, że nie jest ,,idealnym" grafikiem ( postawiłem przy tym słowie cudzysłowy w sensie podkreślenia, że grafik uczy się całe życie, gdyż materiał jest potężny). Ewentualnie mógłby poszukać jakiś zleceń i poprzez to ,,dorabiać" sobie i uczyć się ;) Zwłaszcza, że ludzie którzy są w tych tematach (wszyscy graficy z pierwszego zdarzenia) nie pytają się co mają robić, bo większość swojego czasu poświęcają grafice i ciągłym douczaniu się.

Opublikowano

Up. Serio jestem grafikiem? Błąd za błędem w swoich "wykładach" ( też umiem wstawiać cudzysłowie ) popełniasz. Czekam na dalsze propozycje i pomysł z góry dzięki :)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Nie chodziło mi o wywyższenie się, a uświadomienie autora tematu iż stworzenie dobrej strony, która będzie na prawdę będzie użyteczna będzie się wiązała z dużymi umiejętnościami i z różnymi typami kosztami z tym związane. Po pierwsze jeżeli chciałby stworzyć jakiś serwis potrzebuje reklamy, już widać że pieniądze idą... Po drugie serwisu sam nie stworzy, chyba że za 5 lat, a wtedy będą na pewno inne technologie i praca będzie na darmo ;) Jeżeli mu się nudzi niech lepiej dokształca swoje umiejętności, bo przyjrzawszy się jego profilowi można stwierdzić, że nie jest ,,idealnym" grafikiem ( postawiłem przy tym słowie cudzysłowy w sensie podkreślenia, że grafik uczy się całe życie, gdyż materiał jest potężny). Ewentualnie mógłby poszukać jakiś zleceń i poprzez to ,,dorabiać" sobie i uczyć się ;) Zwłaszcza, że ludzie którzy są w tych tematach (wszyscy graficy z pierwszego zdarzenia) nie pytają się co mają robić, bo większość swojego czasu poświęcają grafice i ciągłym douczaniu się. 

Ja kolegi, jako redaktora do mojego serwisu, bym nie zatrudnił.

@top

Według mnie mógłbyś zrobić stronę z gotowymi skryptami php i html ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...