Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zainteresowany byłbyś/abyś grą na serwerze FB+SURV z miłą atmosferą, administracją, ciekawą bardzo dobrze zintegrowaną z serwerem stroną internetową oraz Item Shopem?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zainteresowany by?by?/aby? gr? na serwerze FB+SURV z mi?? atmosfer?, administracj?, ciekaw? bardzo dobrze zintegrowan? z serwerem stron? internetow? oraz Item Shopem?

• Tak!!
    • Raczej tak
      0
    • Nie wiem
    • Raczej nie
    • Nie!!
    • Mam ju? serwer na którym gram z przyjació?mi i nie chce ?adnego innego
  2. 2. FB+SURVIVAL+IS+WWW+SUPPORT(24/7) brzmi interesuj?co?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, mam do was prośbę, potrzebuje wszystkich ikon dotyczących itemków jakie można posiadać w eq. Wyciągnełem większość z texture-pack`ów, ale nie ma tam wszystkich, które mnie interesują. Czy byłby ktoś tak miły i zarzucił taką paczką? Zależy mi na rozdzielności 32x32 px. Dodatkowym atutem byłoby gdyby wszystkie pliki miały w nazwach tylko duże litery, ale nie jest to wymagane. Ciekawscy stale śledzący MPC-FORUM niedługo zorientują się do czego jest mi to potrzebne :)

Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

Szukam Pracy :) na stanowisku:

Programista/webmaster [php, MySQL, HTML, CSS, JS, jQuery]

Administracja baz danych MySQL, serwerów WWW

3184449455.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...