Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] - HardCore czy Survival+Factions

S+F vs HC  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. S+F czy HC ?

• Survival-Factions
    • HardCore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie - Survival+Factions czy HardCore gdzie aby dostać czasowego bana trzeba umrzeć 3 razy lub doładować życia jedząc łzy ghasta ?

Oczywiście jeszcze uzasadnienie poproszę.

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Arcymistrz
Opublikowano

Hardcore - za łatwe, łzy ghasta to nie problem dla jakiś gildii.

Survival + Gildie - Budujesz i klany, nie posiada tak surowych zasad jak Hardcore, dlatego tutaj byłby lepszy.

VOTED

@down

Ty nie wiesz co dobre klany potrafią zrobić z Netherem w 30 minut :D

Opublikowano

Tak, ale Nether na HardCore byłby otwierany np. 2 razy w tygodniu na 1/2 godzinki :P Napisz ostateczny wybór, albo inaczej - zrobię ankietkę :P Jak możesz - zagłosuj i napisz, że to zrobiłeś xD @up wiem :P no ale łzy ghasta łatwe nie są do zdobycia, a nawet jeśli zdobyliby, no to 1 życie w tę czy w tę :P Megaformat, możesz uzasadnić wybór ?

Opublikowano

Ja jestem, za hardcore ! Są wyższe zarobki np. enchant, vip, czy nawet unban. Fajny pomysł z netherem trudniej by było zdobyć itemki na gildie np. za jakieś surowce, łzy ghasta itp.

Opublikowano

Ja tam jestem za Survival'em, nie lubię hardcore tak po prostu, a na survivalu idzie coś porobić, dodaj jakieś parcoury i najlepiej dodaj jakieś klasy, bo od dawna szukam serwera Survival+Frakcje+Rpg a ni ma ;)

Opublikowano

Ale S+F a RPG to co innego :P Napisz CusT co byś widział na serwerze (na takim jakim ty chcesz) - jakieś dodatki, coś fajnego :D I proszę zagłosuj w ankiecie :D

Opublikowano

Tak, ale czy ban by ci odpowiadał? Jak tak to na ile ? Oczywiście po straceniu 3 żyć :P Drop będzie trudny - skrypt, nether otwierany ran na jakiś czas. VIP będzie miał zwiększony drop, nether częsciej otwierany. Tak naprawdę VIP nie dostałby nic, w czego wyniku normalnej gry nie uzyskałby gracz. Czy połączenie sklepiku z PayPal byłoby dobrym pomysłem?

Opublikowano

Nie jestem przeciwko frakcjom ale to troche słabe, ponieważ każdy serwer to teraz factions. Hardcore czymś się musi wyróżniać i w niego trzeba więcej pracy włożyć, czyli autorski plugin na gildie czy tagi na tabliście i nad głowami. Na przygotowanie takiego dobrego hardcore trzeba naprawdę okresu czasu 2-3 tygodnie w zależności od technika który napisze pluginy , bo nie mogę być z neta jeżeli myślicie na poważnie o rozwoju serwera. Potrzeba będzie także domena .eu lub .pl co zwiększy szanse na grajalność ludzi i ogólną reklame serwera.

,,Vape is good, vape is my life"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...