Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Minecraft by Zyczu- Mody

Azi23PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z uruchomieniem minecrafta używając launchera "Minecraft by Zyczu" (wersja 3.3.3)
Problem polega na tym, że nie mogę uruchomić gry po instalacji modów, dodam tyle że pół roku temu wszystko działało przy dużej ilości modów na słabszym sprzęcie (ok. 70 modów).

Ostatnio chciałem na modach zagrać tak dla funu, a tu proszę- błąd:

hu3y.png
Usunąłem więc cały folder .minecraft i .minecraft zyczu oraz pobrałem nowy launcher. Odpalam ciągle z uprawnieniami administratora. Nic to nie daje.

Proszę, pomóżcie bo jestem bezradny x[

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Chodzą pogłoski co do "czystości" tego launchera,osobiście nie polecam,jeśli chcesz to poszukaj kogoś kto zmontuje Ci paczkę. Może i to głupie pytanie ale.. Javę instalowałeś?

Opublikowano

Java jest, mam włączone automatyczne aktualizacje więc nie powinno być co do tego żadnych problemów.

@off

Wiem o co chodzi z tym launcherem, ale kod został usunięty. Dodatkowo niczego nie utraciłem.

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Też tak miałem wiele razy problem jest taki że masz jakiegoś moda nie pasującego do danej wersji lub coś w tym stylu. Ja też ma takie mody musisz po prostu albo znaleźć moda który buguje jakoś resztę albo spróbuj wejść w opis tego moda dokładny (wyszukujesz i w wyborze "dodaj moda do minecrafta" oraz "informacje o modzie" wchodzisz w informacje i powinno działać nw o co chodzi ale mi tak podziałało ;D. Jak ktoś wie jak dodać moda spoza listy by zyczu (better dungeon - rezi ma w swojej paczce taki mod) to proszę o info na pw jak to zrobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...