Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry, bo nie ma robić

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam byle jakiej gry, choćby gównianej do pogrania z kolegą (Bobslej). Gra ma mieć ręce i nogi i może być mmo, jakaś akacja abo fps. Byle co żebyśmy mogli se zagrać dla jajec 1h i stwierdzić że ta gra jest do dupy abo grać nią dalej.

I żeby była tam spora populacja i sranie w banie, może być via www abo client tak do 5,5GB.

Pozdrawiam.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Niech mi ktoś recenzje tego RoyalQUest w jednym zdaniu powie.

Czy to P2W, nudne itd.

Pozdrawiam!!!

@edit:

Daj ktoś klucze choćby stąd:

http://www.gry-online.pl/promocje.asp?ID=127

bo rozdają abo ktoś wyślij PW, poczebne są 2 :D

@EDIT 2

Poczebny 1 klucz, dzięki Seaghull za klucza :D

I pytanko, czy to jest wipe czy jakoś tak, postać którą tera wyexpie będzie na oficjalu startu gry?

Bo to beta testy :D

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam : NosTale , League of Legends a nawet SMITE - Te 2 ostatnie są z typu MOBA, ale i tak dużo zabawy z nimi :)

Opublikowano

I pytanko, czy to jest wipe czy jakoś tak, postać którą tera wyexpie będzie na oficjalu startu gry?

Będzie bez wipe.

Postać nie zostanie skasowana.

Opublikowano

Będzie dział na mpc Royal Quest?

Opublikowano

Niech mi ktoś recenzje tego RoyalQUest w jednym zdaniu powie.

Czy to P2W, nudne itd.

Pozdrawiam!!!

@edit:

Daj ktoś klucze choćby stąd:

http://www.gry-online.pl/promocje.asp?ID=127

bo rozdają abo ktoś wyślij PW, poczebne są 2 :D

@EDIT 2

FAQ czyli odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania [Aktualizacja 17.12.13]- z oficjalnego forum.

- Czy będzie wipe kont przy zamknięciu bety?

Aby dać wszystkim równe szanse i nie faworyzować nikogo postanowiliśmy po zakończeniu fazy zamkniętych testów wyczyścić osiągnięcia graczom z tego okresu. Oczywiście dalej będą oni mieli przewagę doświadczenia zdobytego przez ten okres i zachowają prawa do powołanych przez siebie bohaterów. Stracą jednak przedmioty, osiągnięcia, rankingi i statystyki.

- Czy będzie pamiątka dla graczy po beta testach?

Ci którzy będą z nami w trakcie zamkniętej bety poza naszą wdzięcznością i szansą zdobycia doświadczenia w grze otrzymają od nas również coś specjalnego. Coś, co pomoże im w dalszych przygodach w świecie Aury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...