Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobić?

McKeee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie jak zarobic dosc szybko?

farmienie iron ore juz sie nie oplaca

staram sie dropnac scrole wiem z jakich bossow leca ale z ktorych wam najczescie?

i takie pytanko czy nikt nie chce wystawic troche goldow na allegro czy tablicy?:P

Opublikowano

jak masz hajs to zawsze ludzie kupuja NX i jest to legalne dopuszczone przez support za 80zł masz 23k NX teraz = przelicznik 1:500 ( śrdenio )

więc 23 000 NX * 500 = 11 500 000 golda w Vindictusie

jezeli nie interesuje Cie gold za kase to scroole nie wiem to pieśń przeszlosci, ludzie teraz farmia pierscienie po 8kk w pustyni i innych raidach w malinie :)

16k7y4p.png

Opublikowano

na nx to zbyt drogo by sie dorobic gdy trzeba kupowac set na 70 i scrole by wlozyc

farmienie scroli to ciezka sprawa caly dzien mozna grac i dropnie cos dobrego za 1kk alebo same smici

co do farmienia pierscieni by na ta pustymoe pt zlapac tez trzeba miec ponad 15 czy 16 k ataku tak mi sie wydaje

Opublikowano

Zależnie od levela. 50+ polecam Ortel Castle, dropić empy i exquisite. Zawsze skuteczne, chociaż zarobek przeciętny. Bądź s2 na 70-80.

Opublikowano

ja kupilem od kolesia NX ( 4900 - cadet badge +10 szczescia ) za 3kk wydatek zwrocil sie po 2 godzinach dropienia scrooli na succubie :) wszystkie z nich sa warte przynajmniej 400 - 500k przy czym leca tylko na Hero + emp'y, flaszki, i inny drop i ogolnie za misje z 15k najlepsze miejsce do zarobku bo scroole czesto dropia ( jest mozliwosc 4 roznych w tym miejscu i wszystkie sa wartosciowe, tylko że :D potrzebujecie albo zajebistego eq albo zgranej paczki :)

16k7y4p.png

Opublikowano

jesli chodzi CI o succuba to chyba jest to ta typiara z kosa w zamku ? i z tego co wiem to raz dziennie mozna na nia isc z kontem vip 2 razy i to jest solowka nie mozna isc z party wiec nie wiem o czym Ty tu piszesz.

Opublikowano

ja pierdziele to idziesz sam na to przecież no nie ? i albo prosisz znajomych o udostepnienie kont bo malo kto robi succuba, i ciśniesz. tak 2 razy z kontem vip. z eventem na raidy nawet 4.

16k7y4p.png

Opublikowano

Prosty sposób na kase na malym lv to :
~Drop Life erg Crystal z których robi się poty. Można się na tym doropić na podstawowe eq lv 60.
~Po 50lv (zależy kim, Kai lub Hurk daje rade bez problemu ) Dropić Maelstrom w Patrolling the Depths na Hero(chyba najłatwieszy hero)
~Po 60lv można dropić na hero jak się ma już niezłe eq w Ambush lęcą scrolle fix 8. I także empowered enchancement loota.
~Mój sposób dropu jest taki że chodzę na Crazy Masakę i robię Bo(najlepiej iść z kimś) od lv 50-69. Nie pamiętam nazwy dropu ale jest warty około 2kk.
~Także chodzenie na Bo w Malinie
~Chodzenie na wszystkie raidy.
~Craft i ulepszanie broni na lv60+ do +8 +10( jest zarobek ale nazwyczaj słaby i długo się sprzedaje)
~Wyszukiwanie tanich rzeczy i sprzedawanie drożej.Np: Kupywanie tanio Dreamwalker'ów i sprzedawać drożej.
~Patrzenie na cenny i grind tych drogich rzeczy.
~Oraz Robienie Eventów.
Takie moje sposoby na zarobek.

http://imageshack.com/a/img849/1139/8et0.png
Isamu sie wkurzył na MPC ? ha

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...