Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe NPC/Pety/Mount Empire Of Metin2

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ooO widze ze flourine nadal okrada ludzi ;p

@ Topic

Fajne 3rozmiary git ;d

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ooO widze ze flourine nadal okrada ludzi ;p

@ Topic

Fajne 3rozmiary git ;d

Coś Ci się synek pojebaobao w główce chyba? xD . Boli mnie to , że mylicie mnie z shadersem :f . Moge dać wam link do clienta na dropboxie szału nie ma dupy nie urywa :v

Opublikowano

Synek ? nie mam 14lat tak jak ty; > ( Gdy server Ci padal musiales isc spac)

@ Topic

Dal bys bez loga ? wdzieczny bym byl

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Coś Ci się synek pojebaobao w główce chyba? xD . Boli mnie to , że mylicie mnie z shadersem :f . Moge dać wam link do clienta na dropboxie szału nie ma dupy nie urywa :v

Naucz się gimbusie poprawnie stawiać znaki interpunkcyjne (I zanim shejtujesz zobacz kto to gimbus. Tu nie chodzi o gimnazjum ;))

­graphic.png

Opublikowano

Naucz się gimbusie poprawnie stawiać znaki interpunkcyjne (I zanim shejtujesz zobacz kto to gimbus. Tu nie chodzi o gimnazjum ;))

Ok.To zróbmy tak : Ja się nauczę stawiać znaki interpunkcyjne , a Ty dowiesz się jak się piszę hejtować :v

Opublikowano

Flourine ty sie sprobuj oduczyc okradania ludzi ;>

@ topic

posiadasz wiecej petow albo jakies swiateczne npc ? ;x

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ty nawet rodzine bys sprzedal ..

@ Topic

Jak dziala rozwoj peta ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ty nawet rodzine bys sprzedal ..

@ Topic

Jak dziala rozwoj peta ?

No debil... Rozwój peta działa tak , że trzeba umieć napisać questa i sam sobie zrobisz rozwój peta :v

Opublikowano

Wiesz co to znaczy topic ? TZW ANTY WARN !

@ Topic

posiadasz questy do petow.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

random 8 postów jeszcze nie tak źle .

No ja pierdole, Tobie Mateuszek już chyba na łeb pada. Trzeba Cię wyregulować bo Cię z deczka popierdoliło synek.
Opublikowano

Proszę bardzo, logo usunięte, 2 min roboty, teraz reszta modeli ;)

52b888ea7bebb.png

HAHAH ty kurwa idioto. W gr widok loga zamknąłeś i się podniecasz ahhahahahahhahahhahahahaha

TOP:

Dzięki za riperka :D teraz tylko loga jakoś wyrypać...

Opublikowano

FlourineUB, dnia 23 Gru 2013 - 21:51, napisał: snapback.png

No ja pierdole, Tobie Mateuszek już chyba na łeb pada. Trzeba Cię wyregulować bo Cię z deczka popierdoliło synek.

Nie pierdol bo rodzinę powiększysz. Btw. nie szukam przyjaciół ,nie znam Cię więc wypierdalaj :(

Aw.

@ Topic

Ty też wypierdalaj :x

Opublikowano

wez sie kurwa utop bedzie to moj najlepszy prezent na swieta

@ i dla innych tez nie beda okradani

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

dziecko 50kont po 50 postów,nie tak źle.

mówisz do nie których synek, jeszcze co po niektórzy mogli by być Twoim ojcem (tu nie piszę że ja bo sam bym nie chciał) dwoma słowami to ujme - pozdrawiam ciebie

@top - niby spoko fajnie lecz nie jest to coś super pro elo, wiecej można zdziałać edytując inne pliki niż pomniejszać ripera dodając, że na to zostało tylko dodane logo.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

FlourineUB, dnia 23 Gru 2013 - 21:51, napisał: snapback.png

Nie pierdol bo rodzinę powiększysz. Btw. nie szukam przyjaciół ,nie znam Cię więc wypierdalaj :(

Aw.

@ Topic

Ty też wypierdalaj :x

Znam Cię bardzo dobrze, za to powinieneś się domyśleć kim ja jestem, btw udław się chujem.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...