Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liceum/Technikum

UnUnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy składa się papiery do Liceum/Technikum, słyszałem, że po 1 semestrze idzie się z ocenami do wybranych szkół. Na internecie przeczytałem że dopiero jak dostanie się świadectwo i jak będą wyniki z testów.

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Jak przyjdą Ci wyniki egzaminu (ja jak tylko otrzymałem papiery, od razu zaniosłem do szkoły), następnie tylko donieś resztę papierów (badania, świadectwo ukończenia gimn.)

4692787228.png

Opublikowano

jeżeli w rejonie to przynosisz świadectwo ukończenia i kopie wyników gimbazjalnych, zresztą świadectwa też kopia, dopiero jak sie dostaniesz to orginały, czyli analogicznie robisz to po zakończeniu lub pare dni później, jak idziesz do szkoły w dużym mieście jak Wwa, to ja miałam tak, że jest cały ten system tam sie rejestrujesz po otrzymaniu wyników, potem wpisujes oceny ze swiadectwa/lub wpisuje szkola Ty sprawdzasz no i wybierasz szkoly od tej najbardziej chcianej i profile jakie chcesz, mozesz kazdy od tego najbardziej do najmniej chcianego, szkoly 3 .

Opublikowano

to nie działa tak ze idziesz i dajesz papiery , na początku masz system w nim wybierasz 3 szkoły i z każdej szkoły kierunki i ustawiasz je rankingowo zależności gdzie chcesz iść . Nie dostajesz sie na 1 kierunek , system przekierowuje cie na nastepny , dopiero po czasie ukazują Ci sie wyniki i tam masz termin zeby zaniesc papiery .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...