Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zapowiedź GTA V na PC.

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem informację, że dnia 24 grudnia 2013 GTA V zostanie zapowiedziane przez sklep Amazon.

Śmiało chyba można powiedzieć, że GTA Vto najpopularniejsza gra na konsole poprzedniej generacji, czyli PS3 oraz Xbox 360. Dla wielu graczy pewna gra roku 2013. Rockstar po raz kolejny wydał rewelacyjny tytuł. Jest jednak jeszcze sporo osób, które czekają z nadzieją na wydanie wersji PC. Bardzo możliwe, że jutro będą miały świąteczny prezent od Rockstar.

Jak widać na poniższym screenie. Jeden z fanów postanowił zapytać sklep Amazon o wydanie GTA V na PC. Otrzymał informacje, że w dniu jutrzejszym tj. 24.12.2013 zostanie ona zapowiedziana. A premiera w USA zaplanowana jest na 12 marca, dwa dniu później w Europie. Informację należy traktować jeszcze jako plotkę, ale długo czekać na jej potwierdzenie na szczęście nie trzeba.

Oryginalny artykuł:

http://gametrade.pl/grupa/pc-gamers/zapowiedz-gta-v-na-pc-juz-jutro
Opublikowano

Dziękuje Ci za info, i za ten temat, za stworzenie.

A, żeby pograć GTA V, trzeba około 16 GB ramu mieć, takie wymagania.

Snajper mi pisał, w lipcu, że takie - około wymogi tego bedą.

bez gif

Opublikowano

Info dobre, fajnie, że wrzuciłeś. Naprawdę dobrze byłoby pograć w tą wspaniałą wersję na PC... no cóż, osobiście wolę jak ogłosi to R*, niż jakiś sklep.

Jednakże,już nie mogę się doczekać ! ;)

Dziękuje Ci za info, i za ten temat, za stworzenie.

A, żeby pograć GTA V, trzeba około 16 GB ramu mieć, takie wymagania.

Snajper mi pisał, w lipcu, że takie - około wymogi tego bedą.

Wszystko zależy od optymalizacji, GTA IV miałoby mniejsze wymagania gdyby takowa była lepsza.

Grafika V nie różni się zbytnio od tej z poprzedniej wersji, więc myślę, że 16 RAM to trochę zbyt duża liczba.

Opublikowano

Oczywiście tę informacje można porównać z tą z sierpnia kiedy już wszystkie sklepy wiedziały że na pc będzie wtedy co na ps3...

16gb ramu to trochę przesadzone i to bardzo nie uwierzę w to nigdy to ma być konwersja z konsoli na pc...

Myślę że fajnie było by na pc lecz posiadam na ps3 i nie kupię na pc. Moim zdaniem na pc wyjdzie około stycznia lutego żeby rockstar mógł zarobić bo jak wiadomo mało kto kupuje na pc.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Mam nadzieję że z optymalizacją będzie lepiej niż w GTA IV

Opublikowano

Mam nadzieję że z optymalizacją będzie lepiej niż w GTA IV

Bedą, bo postacie będą przypominały REAL, czyli prawdziwą ludzkość podobno.

Takie są moje przypuszczenia.

bez gif

Opublikowano

Już jest dostępne w niemieckim amazon, ale pre-order.

Dzięki za info.

Czekamy, żeby to było w Polsce (a nie w żadnym Niemcu) i na MPC-forum, bo my mieszkamy w Polsce, a ten forum też jest Polsce.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...