Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2][2 EDYCJA]Craftowi.pl Survival + Frakcje[Exp ze stone][Drop ze stone][Gildie za itemy][Czeste eventy]

MeeToo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezka slaba tak samo jak server...

Mieliśmy ładną prezke wykonaną jako obrazek w prezentacji 1 edycji, jednak zrezygnowaliśmy z niej, iż było później ciężko by coś w niej zmienić.

Co do serwera to masz na mój gust za duże wymagania :)

Jest to serwer mały, przytulny, nie ma być spawnu na 500kratek, 50tablic po 20tabliczek, skoro itak nikt tego nie czyta, po prostu serwer zrobiłem do grania dla osób "mało wymagających". Idealny dla mnie, mojej paczki.

Jeżeli nie masz ochoty grać to nie graj, oczywiście twoja wypowiedź jest w pełni zrozumiana, masz prawo oceniać.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@REF

Do modów:

Przepraszam że nie 24h. Jeżeli można nie warnujcie, wkońcu mamy świeta :)

Aktywowany drop prezentów z stone !

Spędzaj Święta razem z Craftowi.

Serdecznie zapraszamy,

Jeszcze 2 vipy i powiększamy do 40 slotów serwer.

Serdecznie zapraszamy i :

Wesołych Świąt

Opublikowano

@REF

Zmiany:

Na ten moment zmieniono stylistyke strony internetowej serwera,

dodano mob arene,

Dalsze plany :

W najbliższych 2 tygodniach podnieść sloty serwera do 40,

zakupić serwer teamspeak3,

@EDIT

Przepraszamy za offnięty serwer, lecz napisałem do serwerowni by mi usunęli subdomene z 20slotówki i przypisali ją 40 slotówce.

Czekam na odpowiedź od nich, wtedy zostanie włączony serwer już na 40 slotach.

Opublikowano

Czekamy czekamy :)

Jak narazie jest tylko jedno marzenie ^^ Miszczowie polegną prędzej czy później, nie liczy się ilość tylko jakość :P

Więc włańczajcie serwa tak szybko jak się da :P Bo Wojna gildi się zaczęła :P

Zapraszam strona promowana przez Cd action z darmowymi kodami do gier wzamian za zdobywanie punktów.Osobiście wypłaciłem ze strony około 50zł. http://dogry.pl/r/radzio156

Opublikowano

Właśnie dostałem wiadomość od serwerowni, mianowicie....

Napisali, iż morriat sam jest w Święta, a on nie ma dostępu do bazy danych, więc musimy czekać do około 18:00 by serwer działał, ponieważ napisał, iż samo powinno zadziałać po 24h.

Mi też się to nie podoba, lecz musimy to przeboleć.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No to bardzo szkoda :(

Jak na razie czekamy :)

Zapraszam strona promowana przez Cd action z darmowymi kodami do gier wzamian za zdobywanie punktów.Osobiście wypłaciłem ze strony około 50zł. http://dogry.pl/r/radzio156

Opublikowano

Dobre wiadomości !

Administrator mineserv odpowiedział na moje zgłoszenie.

Otóż jeden z Administratorów już zajmuje się moim zgłoszniem.

Przed godziną 18:00 serwer będzie już działał i to na 40 slotach!

Pozdrawiam i zapraszamy na 18:00.

@Edit

Jak widać, na zegarach widnieje 17:55 a subdomena nadal nie działa, postanowiliśmy odpalić serwer na podstawowym IP, a po 18 spróbować podpiąć subdoemene. Póki co zapraszamy na adres IP s52.mineserv.eu:22022.

Pozdrawiam.

@Edit2

SubDomena wreszcie działa ! Zapraszamy na serwer IP : craftowi.srvmc.pl już na 40 slotach ! <3

@Edit3

Właśnie została wprowadzona komenda /backpack która umożliwia nam otworzenie plecaka !

Dla graczy plecak jest o wymiarach 9x2 a dla vipów 9x6 !

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer jest wojna gildi, dobra atmosfera i co najważniejsze adrenalina :)

Nie może cie tu zabraknąć !!!

Opublikowano

Hehehe :)

Mówiłem że ten serwer jest jak narazie z NonPremium najlepszym :)

Szukałem po forach lepszego ale nie znalazłem :)

Więc serdecznie wam go polecam :P

Im więcej graczy tym lepsza rozrywka :D

Opublikowano

Hehehe :)

Mówiłem że ten serwer jest jak narazie z NonPremium najlepszym :)

Szukałem po forach lepszego ale nie znalazłem :)

Więc serdecznie wam go polecam :P

Im więcej graczy tym lepsza rozrywka :D

Bardzo mi miło ^^.

Szkoda tylko że trochę ludzi brakuje, ale to chyba się zmieni :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam serwer bardzo milo mi się gra na tym serwerze nie trud zdobyć fajne eq :)

Zapraszam każdego Admin xKili jest dla każdego miły :)

Opublikowano

Polecam serwer admin miły (Miły) fajny (Fajny) Nigdy nie Przeklina (Przeklina) a jak nie wierzysz ze admin miły i fajny i Nie PRZEKLINA to sam zobacz ss na dole :)

Zapraszam was na serwer Craftowi jeszcze raz polecam :)

x

Nie wiem czy admin ma powyżej 12 lat ale chyba nie :)

po tym ss wydaje mi się ze jest moim rówieśnikiem [mam 12 lat]

ADMIN 2.bmp

Opublikowano

Polecam serwer admin miły (Miły) fajny (Fajny) Nigdy nie Przeklina (Przeklina) a jak nie wierzysz ze admin miły i fajny i Nie PRZEKLINA to sam zobacz ss na dole :)

Zapraszam was na serwer Craftowi jeszcze raz polecam :)

attachicon.gifADMIN 2.bmp

Nie wiem czy admin ma powyżej 12 lat ale chyba nie :)

po tym ss wydaje mi się ze jest moim rówieśnikiem [mam 12 lat]

Co dzieciaczku ?

Będziesz mnie teraz oczerniał ?

Po 1. Mam 16 lat,nie jestem twoim "Rówieśnikiem", ale to że masz 12 lat to widać,

a dlaczego ? A dlatego, że najpierw dostajesz bana za reklame serwera FlyJ4cka, później przepraszasz mnie na PW i prosisz o ub, później podlizujesz się na prezentacji, a na koniec zmieniasz sobie ip, wchodzisz na serwer i mnie wyzywasz.

Dorośnij, a później używaj czegoś takiego jak Internet.

Opublikowano

Cóż szkoda że tak mało osób gra, serwer jest naprawde fajny ale nie ma zainteresowania :(

Opublikowano

Cóż szkoda że tak mało osób gra, serwer jest naprawde fajny ale nie ma zainteresowania :(

No dokładnie tak, staram się reklamować serwer, lecz też mam zbyt mało czasu.

Pozdrawiam.

@Edit

Dodaliśmy kontakt z ekipą poprzez wejście na http://www.craftowi.pl, zjechanie na dół po czym skontaktowanie się z "Konsultant".

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...