Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] [Dedyk] [Hard/Medium] RalioS

Vatero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bedziecie wkońcu zmieniali 3 set na jakies inne zbroje i bronie ( obojetnie jakie ale zeby nie było tego gowna co jest obecnie ) :D

Zróbcie nawet ankiete na temat 3 setu czy zmieniac czy zostawic to sami zobaczycie jaki bedzie tego wynik

Bo nie wiem czy szykowac sie na ten serwer czy szukac innego

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Został dodany FanPage serwera.

Wkrótce będzie reklama u kamera oraz kilku youtuberów.

Żegnam się z wami kochani. Widzimy się ranem <3

Opublikowano

Szczerze mówiąc pkt. nr. 2 (chodziło mi o nowości typu hp gracza podczas pvp, system run, nowe umiejętności, szkolenie petów, pasy itd.) bo WW i WM już oklepane ;)

pkt. nr. 3 pliki też przeskanowałeś względem wyłapania bugów czy tylko wszystko w grze ? Szczerze mówiąc trochę mnie zaniepokoiłeś czasem beta testów 4 dni to szczerze powiedziawszy stanowczo za mało jak na sprawdzenie servka typu hard.

Życzę i tak powodzenia :)

Pozdrawiam

arhon

I pod każdym hardem/mediumem będziesz pisał , że brak nowości typu HP gracza podczas pvp runy bla bla bla ? idiotyzm... Człowieku to jest ich pomysł na serwer i ich wykonanie jak masz problem to wracaj na neivę ...

Opublikowano

Nie polecam serwera bo ten Vatero to jakiś łoś :)

a "kochani" to możesz sobie mówić do zwierzaków w domu, a nie tutaj

[GA]Pedofil :)

Ten serwer to będzie niewypał jak petardy w sylwestra.

Po wypowiedziach tego typa mam wrażenie że gimby z gimbazjum zaczęli tworzyć prywatne serwery

W dodatku M*rdulmt2 ma więcej ludzi zainteresowanych serwerem i tutaj będzie max 15 osob na starcie łącznie z administracją.

Dziękuje za wypowiedz,

Pozdrawiam

Życzę szybkiego upadku bo szkoda mi ludzi którzy będą się męczyć na tym czyms co nazywacie serwerem metin2

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

polecam bo Vatero.. -.- a tak serio, prezentacja ładna, czytelna, troszkę wam się rozjechała, serwer dość ciekawy, powodzenia :)

Opublikowano

Nie polecam serwera bo ten Vatero to jakiś łoś :)

a "kochani" to możesz sobie mówić do zwierzaków w domu, a nie tutaj

[GA]Pedofil :)

Ten serwer to będzie niewypał jak petardy w sylwestra.

Po wypowiedziach tego typa mam wrażenie że gimby z gimbazjum zaczęli tworzyć prywatne serwery

W dodatku M*rdulmt2 ma więcej ludzi zainteresowanych serwerem i tutaj będzie max 15 osob na starcie łącznie z administracją.

Dziękuje za wypowiedz,

Pozdrawiam

Życzę szybkiego upadku bo szkoda mi ludzi którzy będą się męczyć na tym czyms co nazywacie serwerem metin2

Coś Ci się nie podoba? "Kochani" to była forma grzecznisciowa skierowana do was. I muszę Ci powiedzieć że trochę przypomina to pedofila ale tylko i wyłącznie dlatego że masz jakieś max 10 góra 12 lat. Skoro ten "murdulmt2" ma większe zainteresowania to idź na niego (6 stron hejtu, widzę bardzo duże zainteresowanie :D ). I raczej nie sądzę żeby po reklamie u kamera + youtuberów którzy łącznie mają 2000 widzów grało 15 osób wraz z administracją. Jeżeli to wszystko to idz na mordula i nie reklamuj go w naszej prezentacji.

Opublikowano

Coś Ci się nie podoba? "Kochani" to była forma grzecznisciowa skierowana do was. I muszę Ci powiedzieć że trochę przypomina to pedofila ale tylko i wyłącznie dlatego że masz jakieś max 10 góra 12 lat. Skoro ten "murdulmt2" ma większe zainteresowania to idź na niego (6 stron hejtu, widzę bardzo duże zainteresowanie :D ). I raczej nie sądzę żeby po reklamie u kamera + youtuberów którzy łącznie mają 2000 widzów grało 15 osób wraz z administracją. Jeżeli to wszystko to idz na mordula i nie reklamuj go w naszej prezentacji.

I jest to kontynuacja 15 serwerów które padły wcześniej i grało 30 osób huhu

Zaczynając od tego na B.. bantia? czy jak się zwało tamto gunwo

Nie polecam pewnie znowu zamkną serwa bo będzie mało osób ale co się dziwić?

Opublikowano

I jest to kontynuacja 15 serwerów które padły wcześniej i grało 30 osób huhu

Zaczynając od tego na B.. bantia? czy jak się zwało tamto gunwo

Nie polecam pewnie znowu zamkną serwa bo będzie mało osób ale co się dziwić?

Bartia Linseya Linseya2 xD

Opublikowano

Bartia Linseya Linseya2 xD

<3<3<3 Do prezki dodałem handlarzy ! <3<3<3

<3<3<3 Do prezki doszły 2 dungeony ! <3<3<3

Prezka skończona w ok. 83%

Opublikowano

Dodatkowo po max 3 dniach będzie reklama u Treena i kilku innych sławnych youtuberów.

Myślę że dacie nam szanse i zagracie u nas :)

Opublikowano

Serwer fajny napewno zagram tylko żeby graczy było dużo .

EJ: D to ty wczoraj na showupie siedziałeś? Kojarzę Twój nick.

A tak wgl to macie sporą reklame i będzie dużo ludu.

AW@ Dacie ss rybaka ?

w6qirs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...