Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak w to zacząć?

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gram w lola jakieś półtora roku i chciałbym w to zacząć, ale mam pare pytań:

- Ile graczy na oko jest online?

- Czy jest scena e-sportowa?

- Czy jest coś takiego jak rankedy?

- Czym to się ogólnie, mocno różni od lol'a poza tym, że mamy widok zza postaci?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Siema, gram w lola jakieś półtora roku i chciałbym w to zacząć, ale mam pare pytań:

- Ile graczy na oko jest online?

- Czy jest scena e-sportowa?

- Czy jest coś takiego jak rankedy?

- Czym to się ogólnie, mocno różni od lol'a poza tym, że mamy widok zza postaci?

- Tego nie wie nikt, jednak nie ma problemu ze znalezieniem przeciwników. ;)

- Tak, jest.

- Tak.

- Nieco inna mechanika gry, bardziej dynamiczna, wydaje mi się, że nieco trudniejsza. Jest mniej postaci, jednak regularnie ukazują się nowe. Nie wiem co jeszcze. Tryby są bardzo podobne z tego co kojarzę.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

też w smite zaczynam właśnie, wgl lol tak ssie przy tej grze i przy takiej docie, lol jest taki prosty w porównaniu do tych gier, w smite trudno wgl kogoś bić, bo tak dziwnie się strzela np hunterami, różni się masakrycznie

no ale po lolu będziesz bardziej ogarniaj od kogoś kto wgl nie grał w takie gry, no ale w smite dużo osób afkuje, na tych małych lvlach ludzie tak lamią np staty 1/9 to norma

Opublikowano

Ja polecam Hel, bo jest w miarę łatwa plus ma wysoki poziom leczenia i ataku. Na prawdę jest świetny AP'ekiem.

jest dobra tylko, że na starcie można bardzo łatwo nafeedować wiec nie polecam dla początkującego

Opublikowano

A pójdzie mi gra na takim sprzęcie? (licze przynajmniej na 30 fpsów, może byc na minimalnych)

Procesor: Intel® Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
Karta: GeForce 8600 GT 250mb
Ram: 2 gb
System: Windows 7 x32

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o postać na początek - Anubis. Wystarczy trochę refleksu i opanowanie stuna. Na początkowych lvl większość graczy nie pomyśli o beadsach.

Opublikowano

A pójdzie mi gra na takim sprzęcie? (licze przynajmniej na 30 fpsów, może byc na minimalnych)

Procesor: Intel® Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
Karta: GeForce 8600 GT 250mb
Ram: 2 gb
System: Windows 7 x32

Mam Podobny Sprzet Pojdzie na full detalach aczykolwiek Radze grac Na hight Z cieniami na Low bo przy jakis wiekszych team fightach Moze znaczaco spadac plynnosc

Opublikowano

Mam Podobny Sprzet Pojdzie na full detalach aczykolwiek Radze grac Na hight Z cieniami na Low bo przy jakis wiekszych team fightach Moze znaczaco spadac plynnosc

wat ???

Celuję bardziej w niski, ew. średnie.

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...