Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

aptio system utility windows 8

Steico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Przejde do sedna sprawy ,dzisiaj padła mi bateria w asusie (r500vd) chcą ją szybko podładować podławałem z tym że był już czarny obraz

przy włączonym laptopie(tak zawsze mi sie działo) , no to wkurwiony zajebałem z pięsci w klawiature , wyjąłem baterie i gdy włączyłem laptopa:

ot to taka nauczka moich czynów:

coś takiego ;

bios1.jpg

kazde wyjscie z tego , ponowne uruchamianie komputera konczy sie tym że wchodzi w aptio system utility .

Wyjęcie dysku nic nie dało,tak jakby nie potrzebowało go wg.

gdzies tam na forum pisali o jakimś zużyciu baterii licznika procesora czy coś takiego.

no kurde nie mam pojęcia co robić.. proszę o pomoc - pozdrawiam!

konto usuniete

Opublikowano

to zamiennik biosu starego oparty na uefi z reguły załącza się jak są problemy z normalnym biosem czy podzespołami , poszukaj opcji wyłączenia UEFI może ruszy

nie działa to lepiej oddaj laptopa do serwisu niech ci ustawią czy naprawią, jak dla mnie to tylko 5 minut roboty przy lapku i odblokowane albo naprawa tego co zepsute

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ok ,a słuchaj - Jak wyciągne dysk to będą mogli jakoś zobaczyć ''z innego '' miejsca dane które tam były?

bo naprawde nie chcialbym zeby widzieli co jest na dyskach :)

konto usuniete

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...