Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić za 9700rp?

Zapigoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie święta tuż tuż, a ja chce sprezentować sobie pierwsze rp za moją kieszeń, a nie wygrane w konkursach. Będę miał ich 9300rp + 400rp z konta lola czyli razem 9700rp. Co za nie kupić? Bo nie jestem zdecydowany czy skiny czy jednak champy po 487rp gdy będzie promocja (tych 6300ip). Myślałem też nad rune page 7 stron, ale i tal będę miał jeszcze wtedy 7100rp.

Opublikowano

W sumie 9 stron na runy? Mam 6, a zagospodarowane mam 5, i wystarcza. Więc polecam kupować pojedyncze. Kupuj championy z wyprzedaży, jeśli jakiegoś nie masz, a Ci się podoba, ale tylko te za 6300-4800, ew. 3150IP.

Polecam się zastanowić nad Legacy skinami, a także tymi ze Snowdown.

1389638202-U295319.png

Opublikowano
Opublikowano

Kup jakiś fajnych champ. i do nich skiny,do tego kup sobie strony na runy,możesz też komuś sprawić prezent i wysłać mastery gift.

Opublikowano

Skoro masz tyle RP'ków na koncie, to lepiej nakupować sobie Legacy Skinów, postaci dobrych z przeceny + kilka stron na runy, bo się przydadzą na późniejsze rozgrywki. Albo kup komuś Mystery Gifta, jak Kleas wspomniał i dostaniesz potem avatar.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu kupiłbym sobie kilka skinów ze SnowDown, 3 strony na runy i czekał na skiny i champy z wyprzedaży

Opublikowano

Kup strony na runy 4-5 i kup sobie Cham + Legendraną skórkę do niego ;)

Opublikowano

Za RP kupuj tylko to, czego nie kupisz za PZ / IP. :)

Ja na Twoim miejscu kupiłbym jakiegoś skina do postaci, którą umiesz grać ;p.

Opublikowano

Zawsze możesz mi coś kupić :D a tak na serio może jakieś legacy skiny, snowdownowe i reszta z wyprzedaży xD

Opublikowano

Ja się przenosze na westa i zostaje mi 6k rp. :P

Ja bede kupywał 3 strony na runy, luciana najprawdopodobniej i pare skinów :)

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Dwie strony na runy, skiny, może avatar za 260 z OGN? Są też dostępne świąteczne wardy, możesz pomyśleć

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

to trzeba być jakimś niedorozwojem, żeby zakładac takie tematy

kupujesz to co ci sie podoba a nie się kurwa pytasz innych

Opublikowano

o Boże... Do czego to doszło żeby kupować championy za RP o.O ... Jak nie masz co z nimi robić to wyślij mi boxa ^_^ Kupujesz page na runy legendarne i epickie skiny a jak ci zostanie to snowdownowe.... Jak będziesz sprzedawał konto to bardzo podnosi to cenę.... Szczególnie snowdownowe bo raz do roku można kupić :)

Opublikowano

Kup cokolwiek tylko nie championy.

///Wesołych świąt. mario22455

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...