Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] duale// knife

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.mogę liczyć na to że w Święta dadzą jeszcze duale i tracker knife perm ? czy to już ostetcznie wszystko dodali

Opublikowano

zostało mi 31k nx na perma mam :

-scorpion evo 3

-psy m416 cqb

-l115a3

co poradzicie mi kupić jeszcze ;d . zaraz 1lt bo 5% brakuje a mam 2lt5 ;P...Mam taki plan. kupić duale na 1 dzień i renewalować , może wypadnie perm ;d

Opublikowano

w zasadzie to zapomniałem napisać mam jeszcze obtical ten hełm taki ;d na perma.

poco mi nade na perma ? cobra... nie używam pistolów tak samo tiger strike camo.

czekam dalej.

Opublikowano

Pistolet czasami może przeważyć w walce, kup Cobrę, zobaczysz że się przydaje.

Opublikowano

duale sa na perma w paczce za 70 pere k nx xD

Gdyby nie arctic bym ją kupił, ehh...

Tracker był ostatnio więc raczej nie ma szans.

zostało mi 31k nx na perma mam :

-scorpion evo 3

-psy m416 cqb

-l115a3

co poradzicie mi kupić jeszcze ;d . zaraz 1lt bo 5% brakuje a mam 2lt5 ;P...Mam taki plan. kupić duale na 1 dzień i renewalować , może wypadnie perm ;d

Nie warto inwestować kasy w renewalem, sam jestem tego przykładem. Kupuj pewniaka(perma)

w zasadzie to zapomniałem napisać mam jeszcze obtical ten hełm taki ;d na perma.

poco mi nade na perma ? cobra... nie używam pistolów tak samo tiger strike camo.

czekam dalej.

A czemu Ci się granat nie przyda? Zawsze GP zaoszczędzisz, tak samo jak cobra, to takie małe smg, które Cie nie raz uratuje. Za 5k warto ją kupić.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...