Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy cubehost to dory hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od siebie polecam ten hosting, mimo ze cena jest niska to jakosc stoi na wysokim poziomie. Maja dobry panel, ktory sie nie zacina i ma wiele funkcji.

26fcc49cbe.gif

Opublikowano

Ja polecam yourserv.eu. Tanie serwer 1.30 za slot

Polskie serwery 100MB ram na slot

Dyski ssd, mam tam serwer i jestem zadowolony

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Dobry, ale jak dla mnie najlepszy Pukawka.pl, mam do niego zaufanie, nigdy nie spotkałem się tam z jakimiś większymi problemami a maszyny są naprawdę dobre ;)

Opublikowano

Nie mialem u nich serwera więc nie mogę ocenić. Z mojej strony mogę polecić lvlup.pro. Sprawdzony hosting tani, nie ma lagów i szybką odpisują.

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Polecam Ci Mine24.pl raz miałem na CubeHost.pl i nie byłem zadowolony lagi cały czas serwer coś zmieniał wyłączał się serwer i jeszcze jedno zdanie powinno się zaczynać z wielkiej litery i nazwę hostingu też.

Pomogłem? Daj Like + Dziękuję

Opublikowano

A ja Ci polecam fiberhost.pl Robią promocje aż do -80%, a jakość jak i wydajność jest na wysokim poziomie. Pozdrawiam, technik Lavacube.

Opublikowano

Miałem kiedyś serwer i narzekać nie mogłem, support szybko odpisuje. Lagów nie było.

Serwery:
-SkyBlock.PL

Opublikowano

Najciekawsze w tych tematach jest to że większość osób wypisujących tutaj jest powiązana z tymi hostingami.

Od siebie mogę polecić fiberhost mam tam parę serwerów.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja osobiście mam serwer na cubehost, 10 slotowy i jestem zadowolony. Nie ma lagów, mimo że mam 50 pluginów! Życzę Ci miłego tworzenia serwera. :)

Opublikowano

Ja tam polecam yourserv.eu

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Dobry hosting na małe serwery, zależy czy chcesz na nim postawić 100-stu slotowy serwer, czy serwer dla znajomych. Ogólnie hosting zadawalający, lagi to rzadkość.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...