Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Skarner

opelit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o nim myslicie ? Ktokolwiek nim grał ? :D

Ja zagralem 5 Gier i jak narazie miazga na jungli . W late pod offtanka robi solo 3 trupy , a jestem ciekawy co bedzie jak go ogarne . Według mnie Riot bezsensu chce go reworkowac , usuwajac mu heal'a , nerfiac attack speed ,a jedynie dodajac troche tarczy (+ mniejszy cd) . Co myslicie , dlaczego nie jest popularny ? Skoro jest swietnym tankiem i offtankiem , a na jungle posiada fajne ganki , nie mówiac o tych po 6 lv .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

out of meta. Był bardzo popularny w s2, sam nim dużo grałem. Dla mnie nadal viable pick. Nie do zabicia w late, duży dmg.

Również jest bardzo mocny na 3v3.

Opublikowano

Jungler bez doskoku, ulti bez flesha właściwie nie do wycastowania w carry (nie mówiąc już o przeżyciu takiej wbitki). Jak dla mnie na tą chwilę out of meta.

Opublikowano

Na ten moment jego ultimate jest świetny(idealny do TF-wyłącza ADC z TeamFightu)

Według mnie jeśli ktoś ma dobre runy/masterki i idealnego

builda to bez problemu może carrować gry w ligach takich jak

gold i platyna.

Opublikowano

Dla mnie za słaby dmg na niskich lvlach , w porównaniu do takiej VI , Lee Sin lub Evellyn.

Ja bym nim nie grał za nie długo będzie rework , a jak tu w Riocie bywa mogą zrobić z niego totalną klapę (czyt. Master Yi) lub polepszyć (czt. Olaf).

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Dmg jest dobry w early , ale trzeba 2x odpalic "Q" , potem idą dodatkowe obrażenia magiczne + slow . Ogólnie rework "będzie" na plus , ale niewiem jak będzie z sustainem jak usuna mu heala z "E" . Z lapaniem adc jest ciężko , ale ja i tak z reguły już łapie nim źródło CC wroga , chyba że jest nim tank to na chama można próbować ADC .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Kurwa ... Najpierw to ogarnij słownik, a potem pisz jakiekolwiek tematy, przecinek i kropka po spacji :huh:

Skarner już nie jest taki mocny, jak był kiedyś, łatwo idzie go skontrować, wystarczy ogarnąć na niego combo i leży. Teraz na 4 sezon już go nie będzie, imo.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

E tam wejdziesz w tf'a złapiesz kogoś swoim ogonem przyciąniesz i zabijasz, ci co potrafili nim grać grają. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...