Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dalej?

nerv234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam bodego lvl 52, rib +9 śr 25 kd+3 potwora,kryta, eq w miare słabe bez bonów, 326 defa mam, prawie 7k hp, z funduszami krucho, skille aura m1, wirek m3, berek 14, pytanie, co dalej... gdzie zarabiać/expić?

Opublikowano

Metki na 45 schodzą w miare sprawnie, ale droop słaby. Co najważniejsze z eq najpierw zakupić?

Zbrojke z hp, tarczą nno, Ebo 9,jakiś ribek śr 35+ i resztę eq z hp

Opublikowano

Zapomniałem dodać z biologa mam 3 ks. klątw do oddania potem dopiero pamiątki z dt(skoczy + do defa).

A jak już owo eq zdobęde to co dalej? W sensie co bić?

Opublikowano

Zapomniałem dodać z biologa mam 3 ks. klątw do oddania potem dopiero pamiątki z dt(skoczy + do defa).

A jak już owo eq zdobęde to co dalej? W sensie co bić?

Jak bedzie eq to metki 55. Lub wbijasz 60/65 i latasz na metki 65 ;)

Opublikowano

ogarnij bufa i lec na pustynie dropic na metkach. bij węze moze ogonek + wpadnie.lataj na dt cos kuc, kop rudy na sohan,swiatyni dopoki nie dorobisz sie na eq porządne. pozniej lataj na metki na sohan i czytaj ku

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

@up, z grzańcem z eventu odchodzę od metka tylko jak mam 5+ łuczników a tak to cały czas bije metka i szybko idzie. Mam 2kk, mam także woja 30lvl, planuje nim podexpić kilku postaci do mixowania tego riba(planuje zrobić 35+), medale konne mogą być lekkim obciążeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...