Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomysł] Tibia MPC Team

Krwawy Skalpel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za kilka dni zaczynają się wakacje , więc to oznacza duuużo wolnego czasu :D

Mam propozycje żeby zebrać około 6-10 osób (albo więcej :)) z forum i stworzyć rodzinę

Gralibyśmy np codziennie po około 2/3 godziny (oczywiście nowymi postaciami od zera)

Serwer który bym wybrał byłby to PVP z małymi kolejkami , za pozwoleniem moda/admina powstałby ukryty dział na forum tylko dla ludzi z teamu gdzie byłby wszystkie informacje/sprawy/wydarzenia/ustawki/problemy itp

Proponowałbym zacząć grę od nowego update tibii który będzie prawdopodobnie pod koniec czerwca , albo i nie ;p

Więc kto byłby chętny do wstąpienia do takiego teamu i miałby codziennie trochę czasu na grę , niech napisze w tym temacie

Ps

Dawajcie swoje pomysły odnośnie teamu typu : jaki serwer wybrać , itp

Pozdro

Opublikowano

Ja się piszę..;D Na 100%

A do serva to nie mam pojęcia... trzeba by zrobić rozeznanie..

A co do tego działu, zrobi się Tibia Private i będzie good ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Też mogę dołączyć. Trochę przerwy miałem, ale mogę dołączyć. Co do serwera najlepiej ankietę zrobić.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Właśnie przeglądałem tibia.com i niech może będzie Selena - niemiecki server , w Population pisze empty

Zrobiłem tam konto i bez żadnych kolejek wbiłem na serw , więc może Selena ?

@Edit

Pochodziłem trochę po serwerze i popytałem się ludzi czy łatwo można polaków na mainie spotkać i wszyscy odpowiadali że tak

Więc gites :D

Opublikowano

Przydało by się jeszcze ze 2 osoby ,temat jest nowy więc zobaczymy jutro czy będą chętni

Kiedy zaczynamy ? hmm wydaje mi się że można było by nawet zacząć jutro koło 19:00/20:00 :D (ale nie wiem czy nie lepiej poczekać jak przybędzie chętnych do rodziny)

Oraz musi wszystkim pasować godzina spotkania

Serwer na którym będziemy grali to :

Selena

Swoje nicki podamy w Tibia Private (o ile Makin się zgodzi na stworzenie tego , ale najpierw potrzebujemy odrobinę więcej ludzi :)) , albo w tym temacie

Lordzie Makinie zadecyduj TY ! :P (kiedy możemy wystartować , ile minimum osób wystarczy do stworzenia naszej rodziny)

@EDIT

Mam nadzieje że Kaka dołączy do naszej tibijskiej rodziny :D

Opublikowano

Wiięc moglibyśmy wystartować od środy..;p Bo we wtorek mam komers;/ xD Jutro niezbyt i w poniedziałek mam próby zakończenia roku... a do środy skompletujemy rodzinkę, można dodatkowo utworzyć specjalny Userbar, bo niektórzy (np. ja ;p ) maja rangę MOD i nie będzie widać, że należy do działu... a tak będziemy wiedzieli ;]

Co wy na to?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dobra to teraz mi powiedźcie jaką profesją będziecie grać. ;d Ja chyba knightem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Moge dolaczyc ^^ Chociaz troche sie juz w Tibie nie gralo ;P

Swoja droga kiedys tez był podobny pomysl i chyba nie wypalil ;>

Opublikowano

Ło żesz, kiedy ja grałem w tibie.

Ponad pół roku nie grałem, ale mógłbym zagrać póki:

- Nie mam lepszego kompa.

- Net dobry, ale na co mi skoro wolny komp.

- Cały czas mi się wszystko psuje.

- Paint mi tnie.

Więc moge zagrać, piszę się!

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

No to mamy narazie 5 osób plus ja i kaka..;p Nie przyjmuję odmowy... napiszę do niego dziś.. Krwawy napisz do mnie na PW swój gg, sam nie wiem jakim cudem nie mam twego gg..;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up

daj mi spokój... ja wolę w war rocka grać ;d

@top

Of cuz. Selena to był mój pierwszy świat. Zagadam do Gusara może nas troche wesprze. Będę miał druta+sorca (mc rox) i będę robił FF+IH/UH

Jak coś możecie na mnie liczyć. Już robię postać i stawiam na bota. BTW

Oddzielny dział to nie zły pomysł. Można by uniknąć spamu. Najmniej jednak preferuje wam knighta. Trudno nim będzie zadać hita na Selenie...

Gogo power mpc!!

@edit

o selenie dużo wiem. Mogę wam napisać jaka tam sytuacja jest ;d

bez gif.

Opublikowano

Ledwo co gram i już ludzi się boje, sami popatrzcie:

51353078lq4.jpg

51353078lq4.04fed44f50.jpg

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Dobra mamy 10 osób , jak na razie koniec rekrutacji

Stwórzcie sobie postacie na serwerze wyżej napisanym , i nie grajcie na razie bo będziemy grali od zera

Więcej informacji będzie w nowym dziale

@EDIT

Makin pisz do mnie na gg

Opublikowano

ja już mam 4 lvl. Btw.

Skinek rook. Mój kumpel ma 27 knighta na mainie i na wakacje kupuje pacca. Powinien tu napisać.

bez gif.

Opublikowano

Dział będzie stworzony pod wieczór, napisałem do Ziomala 10 osób otrzema rangę Tibia Private( o ile nie są modami/adminami/VIP)

1) Lord Makin (mod działu)

2) Krwawy Skalpel

3) Mateq

4) tymek

5) Simpson

6) Aciek666

7) Kaka ( :P będziesz grał ;p)

8) Seldek

9) Wojtasek

10) ?

Kogoś pominałęm?

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Dział będzie stworzony pod wieczór, napisałem do Ziomala 10 osób otrzema rangę Tibia Private( o ile nie są modami/adminami/VIP)

ee?

poprostu dostane przywilej wejscia :D

@Down

Aciek daj nick na GG

Opublikowano

Ja już gram jeśli coś. Załatwie ekwipunek czy coś tam. Ale narazie musze sam coś zdziałać.

Opublikowano
ja już mam 4 lvl. Btw.

Skinek rook. Mój kumpel ma 27 knighta na mainie i na wakacje kupuje pacca. Powinien tu napisać.

Witam! z tej strony Haribo knight. polecam serwer PvP Selena nigdy niema kolejek chyba że przy UPDACIE. Mam tam 27 Knighta. Mam też kumpli z rl!

Pisze się na to!

Nick : Haribo Knight

Rook : Skinek Rook

GG: 3187461

Proponuje zrobic czat i obgadac all!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...