Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP na DT metki-co ile jak itp?

silnybicu000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiec na poczatku mozna powiedzieć ze mam z 500kk na negros[powiedzmy]

Chce zrobic sure wp pod DT [więcej expic sadze ze nie będzie mi się chciało]

Wiec troche pytań bedzie :P

1.Jaki lvl na SURE WP aby dawala rade bic te metki na końcu [chodzi o te co sie ciagle pojawia jeden za drugim w tym samym miejscu].

2.Jakie EQ by musiało być? tak +- ile k pż itp

3.Jakie skille po kolei dodawać oraz staty[pewnie 1int/1wit]

4.ile około mi zajmie wbice tego lvl z PD[jak juz bd bojowiec i np na BO to moge troche kupic]

5.Jaki zarobek jest z DT[na dropie x2] i na czym mozna tam zarabiać, co dropić [wiadomo ze kowal,z metkow ku/kd/duchowe ale czy coś jeszcze z itemków moze wypaść?]

Z góry dziekuje za pomoć jak ktoś zbiera like + czy coś to prosze pisać a dam co bedziecie chcieli

Opublikowano

1.75l lvl

3. ostrze-strach-zbroja

4. nie wiem zależy od pompy mi np.: bez pdka z 40 do 53 zajeło 10godzin

5. zarobek to głownie Kamole

2. jak najwięcej na umarlaki + strzały i z 11k hp by sie przydało. FMs/truta sr+35+ oczywiście z KD

Opublikowano

aż taki wysoki lvl ? :D fms bedzie+9++39sr albo ogarne jakis 40sr+ [bede sam ulepszać].

6.A ile z dropem x2 tak pi*drzwi może tak na 3-4h wypaść?

czekać na inne wypowiedzi ;]

dziekuje za pomoc ;]

Opublikowano

aż taki wysoki lvl ? :D fms bedzie+9++39sr albo ogarne jakis 40sr+ [bede sam ulepszać].

6.A ile z dropem x2 tak pi*drzwi może tak na 3-4h wypaść?

czekać na inne wypowiedzi ;]

dziekuje za pomoc ;]

to ile ci dropnie zależy tylko i wyłacznie od twojego szczęscia

Opublikowano

1.Jaki lvl na SURE WP aby dawala rade bic te metki na końcu [chodzi o te co sie ciagle pojawia jeden za drugim w tym samym miejscu].

2.Jakie EQ by musiało być? tak +- ile k pż itp

3.Jakie skille po kolei dodawać oraz staty[pewnie 1int/1wit]

4.ile około mi zajmie wbice tego lvl z PD[jak juz bd bojowiec i np na BO to moge troche kupic]

5.Jaki zarobek jest z DT[na dropie x2] i na czym mozna tam zarabiać, co dropić [wiadomo ze kowal,z metkow ku/kd/duchowe ale czy coś jeszcze z itemków moze wypaść?]

Z góry dziekuje za pomoć jak ktoś zbiera like + czy coś to prosze pisać a dam co bedziecie chcieli

1.To zależy od skilli i itemków. Według mnie 65 starczy.

2.Wiadomo. Dużo na strzały, umarlaki i tak 13 k hp+

3. Ostrze>strach>zbrojka>wir

2Int 1 pż, po wymaxowaniu int dajesz full siła

4.Od 1 lvla, jak ktos cb będzie expił do 40 powiedzmy, to tak 30 h (ja 75 wbilem w 50 z postojami, oczywiscie expili mnie do 35 xD

5.Metki, kowal ciekawe itemki z bonami (mi lotło branse z lez 10 lud :D)

6.To zalezy od szczęscia

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

1.Jaki lvl na SURE WP aby dawala rade bic te metki na końcu [chodzi o te co sie ciagle pojawia jeden za drugim w tym samym miejscu]. // Bezapelacyjnie 75 lvl ;-)

2.Jakie EQ by musiało być? tak +- ile k pż itp // Minimum 15k, to musisz spełnić. Do tego dużo na DT i abs na strzały. Krytyk i buffek to również podstawa. Ostrze/Strach też załatwią swoje.

3.Jakie skille po kolei dodawać oraz staty[pewnie 1int/1wit] // Staty 2INT : 1 WIT, potem siła (lub zręczność jak masz mało bloku/uników). Skille: Ostrze > Strach > Zbroja > Wirek > Palec > Rozpro.

4.ile około mi zajmie wbice tego lvl z PD[jak juz bd bojowiec i np na BO to moge troche kupic] // 75lv się trochę wbija. Parę miesięcy (noo, minimum 1/2 miesiące) musisz na to poświęcić.

5.Jaki zarobek jest z DT[na dropie x2] i na czym mozna tam zarabiać, co dropić [wiadomo ze kowal,z metkow ku/kd/duchowe ale czy coś jeszcze z itemków moze wypaść?] // KU, KD+3/4, Kamienie Duchowe, EQ.. Z 2x dropem to jest najlepszy zarobek do 90lvl (potem są już te nowe mapki).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

7.A dlaczego 75lvl? aby starch na mobki działał na pietrze z metkami [ i ktore piętro jest to z tymi metkami co jeden za drugim?]

8.Ile czasu dochodzi sie z 1 poziomu do tego z metami?

Opublikowano

7.A dlaczego 75lvl? aby starch na mobki działał na pietrze z metkami [ i ktore piętro jest to z tymi metkami co jeden za drugim?]

8.Ile czasu dochodzi sie z 1 poziomu do tego z metami?

Tak 75 dlatego bo strach na moby działa. Jest to 7 piętro, idzie sie tam 40-50min

Opublikowano

1.ok. 75lv

2.Myślę że we wszystkim po 1.5/2k hp by starczyło + bony na nieumarłych/blok ciosu/odbicie/nno

3.Czarowane/Strach/Wir/Zbroja

4.myślę ze ok.2/3tyg ale trzeba siedziec dlugo

5.pamiatki po demonie/ulepszacze rozne rzeczy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...