Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x

buko1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś mi śmierdzi z tym ForceOpem. Nikt by czegoś takiego nie udostępnił. Niby skan dobry ...

Testował ktoś może?

Wyjebuje blue-screena. Jak sie odpali.

(Nie pobierać)

Powiem, ze dziala. Dziala i jescze raz dziala. Dziekuje :D

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Zdekompilowałem to. Program pobiera bez naszej wiedzy jakiś syf z internetu, prawdopodobnie keylogger. Nie pobierajcie tego i pod żadnym pozorem nie uruchamiajcie.

Opublikowano

Powiem, ze dziala. Dziala i jescze raz dziala. Dziekuje :D

Jak ty to odplalasz mi error wyskakuje -;/

Opublikowano

Zadnego erroru niema, dziala testowalem na jednym przed chwila dziala, odpalajcie za zgodnoscia adminsitratora, wylaczcie anti virusa.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Jak możesz zapodaj jakieś ss'y

Zadnego erroru niema, dziala testowalem na jednym przed chwila dziala, odpalajcie za zgodnoscia adminsitratora, wylaczcie anti virusa.

Opublikowano

Dziekuje, zegnam. Sprawa trafia na policje, dzialalo na poczatku a po chwili na laptopie zaczol sie resetowac ciagle, i wlaczaly sie programy ktorych nigdy nie widzialem na komputerze.

Report + Skarga do GM.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

idioci , mowilem xD

i oczywiscie nikt nie slucha mnie a i tak idioci wychodza ,

Dla tych co juz to odpalili

alt ctrl delete

procesy

klikacie forceop.exe

zamknij proces ewentualnie kliknijcie delete ;) pozdrawiam

Opublikowano

Wole nie ryzykowac i nie odpalac tego programu. Jesli jakiejs osobie dziala to niech sprawdzi czy ma keyloggera w ten sposob:

Wyszukaj programy i pliki ---> cmd ---> netstat -ano ---> Tam gdzie jest nasluchanie jesli jest adres 0.0.0.0 to znaczy ze nie mamy. Jeśli jest inne IP to keylogger

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Dziekuje, zegnam. Sprawa trafia na policje, dzialalo na poczatku a po chwili na laptopie zaczol sie resetowac ciagle, i wlaczaly sie programy ktorych nigdy nie widzialem na komputerze.

Report + Skarga do GM.

Usune posta za 3LTC, adres: Lcx91eWQBMSCwN9AfYrN23E2fSB8EieYPT

USUUUUŃ TOOOOOOOOOOOOO.

Opublikowano

Wole nie ryzykowac i nie odpalac tego programu. Jesli jakiejs osobie dziala to niech sprawdzi czy ma keyloggera w ten sposob:

Wyszukaj programy i pliki ---> cmd ---> netstat -ano ---> Tam gdzie jest nasluchanie jesli jest adres 0.0.0.0 to znaczy ze nie mamy jesli jest to keylogger

Testowałem i tak zrobiłem i nie miałem nic w nasłuchaniu wiec nwm. Możlwie tak jak kolega @8xUP powiedział że pobiera jakieś pliki z netu.

Opublikowano

Testowałem i tak zrobiłem i nie miałem nic w nasłuchaniu wiec nwm. Możlwie tak jak kolega @8xUP powiedział że pobiera jakieś pliki z netu.

To prawdopodobnie nie ma

Nie zawsze 0.0.0.0 nasluchiwanie to jest keylogger -.-'

Jeśli jest 0.0.0.0:0 - to znaczy że wszystko jest ok

Jeśli jest <jakieś IP> - to znaczy że keylogger ;D

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Usuncie temat , i perm dla kolesia : )

Nie dziala i nie bedzie dzialac proste

Zdekompilowałem to. Program pobiera bez naszej wiedzy jakiś syf z internetu, prawdopodobnie keylogger. Nie pobierajcie tego i pod żadnym pozorem nie uruchamiajcie.

dowod jakis ?

Report + Skarga do GM.

ciekawe bo mi nic nie wywala ani nic sie nie dzieje

Opublikowano

OtekPlay, dnia 23 Gru 2013 - 13:05, napisał: snapback.png

Usuncie temat , i perm dla kolesia : )

Nie dziala i nie bedzie dzialac proste

Uberfuhrer, dnia 23 Gru 2013 - 13:19, napisał: snapback.png

dowod jakis ?

hersen233, dnia 23 Gru 2013 - 13:45, napisał: snapback.png

Report + Skarga do GM.

ciekawe bo mi nic nie wywala ani nic sie nie dzieje

a to poczekaj sobie troszke, a bedzie p sulo sie wszystko, sprawa juz jest na policji wlasnie wrocilem przed chwila, Adminsitracja zamiast znobawac tego BUKO to w dupie ( zaprzeproszeniem ) to wszystko ma.

Panie buko, przygotuj pieniadze oraz na odsiadke, Zegnam.

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...