Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Świąteczna wyprzedaż!

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, podpinam na 1 dzień w celu zapoznania się wszystkich.

Opublikowano

W końcu długo wyczekiwana promocja. :) W końcu nabyłem tego CZ Skorpiona na którego byłem tak napalony od jakiś dwóch miesięcy (od kiedy dostałem Wraith's Skorpiona EVO 6 na 7 dni :D ). :) Jeszcze zostało mi nx'ów na jedną broń i nie wiem co nabyć. :) Polecacie jakąś snajperkę, obowiązkowa automatyczną i 100% DMG? :) Mówiąc szczerze to nie lubię grać tymi zwykłymi, czy też brak skilla, a już się przyzwyczaiłem do automatów. :)

PS Nie wiem, czy tutaj można pisać, czy też nie, ale jeżeli jednak nie to najmocniej przepraszam. :)

Opublikowano

Właśnie miałem pytać o tą snajpę WA2000, też kiedyś miałem ją na 7 dni i całkiem fajnie się nią grało. A pokampić lubię tak sporadycznie, przeważnie gram w polu. :)

Dziękuje za odpowiedź. :)

Opublikowano

Teraz dodali jeszcze kilka epicków,niestety 19k na 90D,na perma nie można.

A grałeś kiedyś już tym VB Berapi LP02? Jak to się sprawuje? :) Kurcze, zastanawiam się, czy snajpę wziąć, czy drugą SMG.

Opublikowano

Po co ci dwa SMG?Lepiej SR.VB Berapi to naprawde świetne SMG,choć mało popularne.Tyle że TR na odleglość jeszcze ubijesz,a tym już nie zabardzo.

Opublikowano

A grałeś kiedyś już tym VB Berapi LP02? Jak to się sprawuje? :) Kurcze, zastanawiam się, czy snajpę wziąć, czy drugą SMG.

Wszystkie smg które wymieniłeś są świetne, ja bym brał oczywiście trkę, ale i tak wiem że lepsze są CZ Scorpion i Berapi, ale kup to, czym Ci się lepiej gra. Zamiast tego WA2000 proponuje KNT-308 lub Musket, idealne na duże dystanse.

Opublikowano

odpowiedzcie proszę.

1.P90tr perm vs cz skorpion -- głównie na oila i te braverskie mapy.

2.wa2000 vs tpg1 pro .

3.co to kolimator i jak go założyć.

//mam range 2LT5

Opublikowano

1.P90TR

2.TPG-1 Pro

3.Celownik ;)

aaa ogarniam. i jaki ten kolimator wybrać ? ???

czekam na odpowiedzi jeszcze innych

@edit

sory że tak chaotycznie pisze ale jestem tak podniecony tą wyprzedażą że aż się spociłem :D

Opublikowano

co to spread i fire rate ?

fire rate - im większy tym bardziej szybciej strzelasz

spread - im większy tym bardziej strzelasz punkt w punkt

Opublikowano

nie chce pochopnie oceniań ale kupiłem berapi na 1 dzień aby przetestować czy jest warty kupna na perma i powiem tak..

średni spread i średni fire rate ... Jedyną wadą którą zauważyłem jest mała ilość magazynka .. co chwile przeładowywuje ale jak rashuje na oilu to buły wchodzą aż miło .. nawet dobry na średnią odległość.. Zagrałem nim 3 mecze na oilu bravo i staty ponad 100 tam było ded 70.. Teraz mam Ostry dylemat co wybrać na perma...

1. p90tr vs berapi

a ze snajp to kompletnie nie mam pojęcia... 2.wa2000 // l11a5 te aw podobne czy tpg1 pro .. no powiem wam że nie mam bladego pojęcia. Czekam na jakiegoś ostrego wyjadacza który rozwieje moje wątpliwości ... Sory za tak chaotyczne pisanie ale wiecie.. ta podnieta :D..

3. co to rof.

Opublikowano

To ze snajperek kup sobie L115A3 jak Ci się znudzi to najwyżej przerobisz na S58 Musket dobre prawie na każdą mape.

Opublikowano

To jeszcze trochę czasu zostało, ja nadal nie wiem co kupić, a póki co i tak będę grał qr, więc mam trochę czasu na zastanowienie się. :) Lubię snajpy automatyczne i chodzi za mną ta WA2000. ;]

Opublikowano

ja polecam l115a3 , kupiłem i spodobała mi się ;p wziąłem również cz scorpion evo 3 i takim ustawieniem fajnie mi się gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...