Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Świąteczna wyprzedaż!

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZ scorpion EVO 3 już kupiłem od razu jak zobaczyłem, że promocja, bo od 2 miesięcy byłem napalony na to. :D Wziąłbym tą snajpę, którą polecasz, ale jak już pisałem lubię grać automatami. :)

Opublikowano

CZ scorpion EVO 3 już kupiłem od razu jak zobaczyłem, że promocja, bo od 2 miesięcy byłem napalony na to. :D Wziąłbym tą snajpę, którą polecasz, ale jak już pisałem lubię grać automatami. :) l

l115a3 poza tym że lata mu celownik to polecam ;P ... Jeżeli chodzi o automata to polecam:

-dsr 1 sobsonic

-wa2000 //tactical

Opublikowano

No i raczej wezmę tą WA2000 i ulepszę na tacticala, bo kiedyś ją miałem 7dni i całkiem byłem zadowolony. :)

DSR 1 także odpada, bo ma podwójny zoom, a tego także nie lubię. :D

Opublikowano

Snajpy z rodziny DSR nie mają podwójnego Scope,to M107CQ.Po za tym,DSR nie jest auto snipą,to bardzo dobra snipa typu "One shot-one kill".

Opublikowano

W takim razie przepraszam za błąd, myślałem, że to właśnie ta ma podwójny. :) Sprawię sobie chyba tą WA2000, bo na tych snajpach "one shot-one kill" musiałbym trochę poćwiczyć, a w ciemno nie chcę nic brać, poza tym to teraz gram tylko qr. Najwyżej na wielkanoc sobie sprezentuję właśnie coś typu l115a3. :)

Opublikowano

Źle się wyraziłem, chodziło oczywiście o snajperki one shot-one kill, ale te, które "schodzą" z celownika. :) Wiem dobrze, że właśnie ta WA2000 to automat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...