Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ja uwielbiam ją ona tu jest

gogoscraft

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja nie wiem czym się tutaj zachwycać przecież to jest "HIT" jednego sezonu.

Zresztą tekst trafia ? Do małolat... Ja go osobiście nie rozumie- inaczej mówiąc nie wynoszę nic z niego.

1392243619-U247153.png

Opublikowano

Odkopujesz temat z przed ponad miesiąca, spamerze...

Nie muszę spamować... Zobaczyłem temat więc się w nim wypowiadam skoro mam taką ochotę. Zobacz sobie na swoje posty " to już lepsze"," Dość dobra. Drobne niedociągnięcia, ale ujdzie w tłumie ;)" A to co ma być? I skoro jest to temat z przed ponad miesiąca to nie rozumiem co tutaj robi Twoja wypowiedź.. Nie spamuj!

1392243619-U247153.png

Opublikowano

Hmm dziwnym zbiegiem okoliczności, przed godziną 15-stą po wejściu do działu, ostatnie odpowiedzi należały do ciebie. Kilka(naście) ? <_< Owszem, to forum, ludzie się tutaj wypowiadają, ale w ciągu 24godzin nabicie sobie 30postów w większości w dziale pogaduszki, bądź też muzyka to jest lekki spam...

Przeczytaj cały temat, z którego zacytowałeś moją odpowiedź. Uważasz to za spam ? :huh:

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Co do tematu wnosi wypowiedź "to już lepsze"? Nic, po za tym, że nabijasz POSTY.  Interesuję się wszystkim i jakoś żadna moja wypowiedź nie brzmiała "super, fajne", lub "to już lepsze".  Zresztą ten temat nie dotyczy Twoich obiekcji a MUZYKI. Jeżeli masz jeszcze coś do napisania to zapraszam na PW.

Kropka!

1392243619-U247153.png

Opublikowano

Marne disco polo, muzyka na balety dla osób które myślą tylko o nachlaniu się w weekend, tyle w temacie.

Opublikowano

ja only rpk sklad, za to mam propsy na dzielni

heh śmieszny jesteś :) widziałem wcześniej jak oceniałeś disco polo, spoko nie musisz tego lubic ale tez nie musisz hejtowac :) moim zdaniem każdy gatunek muzyki ma jakieś fajne kawałki no ale ty ograniczasz się do RPK :) skoro tak kochasz rap to czemu nie słuchasz Słonia? on jest prawdziwym i najlepszym raperem

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...