Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2] Kwadratowa Wojna na SkyBlocku [4 Drużyny - wojna non stop][DynMap][Życia][Głowy][Handel z NPC]

Mgkus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam wam nie polecam

Admin dopiero po wielu skargach wreszcie wlazł i zaczął coś robić , a co przed tę robił ? nic

Ludzie się zabijali lawami , rozwalali wyspy , gdzie i tak jest bezsens

można było se mieć 2 konta , czyli iść do kogoś i rozwalić all , dać itemy 1 kontowi i tyle

ogólnie pomysł był dobry ale admin to wpier**** bo nie potrafił ogarnąć , liczba osób w grupie jest różna jedna ma 20 druga 10 a inna 2 co daje złe szanse im , zamiast zrobić to losowo np

nie chce mi się rozpisywać wiec skończę

Ocena 4/10 Nq

Opublikowano

No dobra obczailem co i jak

No i po pierwsze zrobcie lidera w kazdej druzynie i jego zastepce tak aby mogl on wywalac ludzi ze swojego teamu a dobrze by bylo jak by mozna bylo dawac mu na ip

Po prostu nie da sie tam grac wchodzi ci gracz taki piterujj czy jakos tak i zabral enchanting table z bookschelfami czy jak to sie nazywa i mnie podpala i podkopuje. Straciłem przez niego 2 życia

No sory bardzo ale jesli to tak bedzie wygladac i nie bedzie liderow no to nie bede grac na marne prawda...

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że i tak znajdą się parapety pod ich nieobecność. Postaram się być częściej nawet na AFKu.

A jeśli mnie nie ma to pisać na pw, lub nawet mail w grze (/mail send Berto [Wiadomość]) Kto, gdzie, kiedy i co zrobił. Wszystko jest w logach, więc mogę sprawdzić, takiego griefa i go zbanować, a wszystko wziął i zniszczył przywracam komendą i nawet śladu nie ma po takim...

Opublikowano

@The_Madaxas

Zwykły nabijacz postów.

@Ferbuson15

No właśnie, zacząłeś przerzucać itemy na drugie konto i niszczyłeś własną baze, więc dostałeś bana. Proste i logiczne.

Nie było mnie w Wigilię, więc był nieogar, ale w końcu wszystko jest cofane. Źółci (chyba najwięcej płakali) wyczyścili swoją wyspę i zaczęli od nowa.

Nie umiesz się bawić i kombinujesz to w końcu polecisz.

Opublikowano

ty już nie gadaj swych kłamstw

jak się robi serwer to się trochę trza poświecić jak już to robisz , a wigilie się niema cale dzien

serwer był dobry , leć sam rozwalasz , gdy nam rozwalali to nie płakaliśmy tylko zabiliśmy i papa i niema co gadać

i wszystko odbudowaliśmy , a to ze oni płakali to ich sprawa takie jest prawo natury

ty nawet nie potrafisz dobrze zrobić sklepu bo za łatwo jest

dobra koniec bo tylko ten szajs reklamuje nq nie chce mi się już pisać do ze tak powiem ''dzieciacka''

Opublikowano

Chłopaki nie wyzywać mi sie tu od dzieci bo mysle ze kazdy z was ma +16 no chyba ze nie...

Faktycznie sklep jest slabo zrobiony

A to ze zolci nagle mają wyspe z obsydianu pozostawia wiele do rzeczy ale to ze kogos nie bylo w wigilie jest zrozumiale

Uważam że obaj w jakimś % zawiniliście

Także nie skakać sobie do gardeł bo święta są prawda ???

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...