Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Rozdzielczosc

yamakuz0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ściągnąłem prywata i nie mogę zmienić rozdzielczości gdyż nie ma żadnego launchera ani nic takiego. Jest jakiś mod do zmiany rozdziałki? Pozdrawiam

Opublikowano

to graj na globie...

Nie potrzeba mi ciotowatych odpowiedzi spamującego kretyna który nabija sobie +1 w takich kretyńskich wypowiedziach...

Jak bym chciał grać na globie to bym grał nic ci do tego idioto...

To jest czytanie ze zrozumieniem ja pisze ze potrzebuje moda do zmienienia rozdzialki a typ mi z globem wyjezdza, co za kretyn!!!

Na dodatek jest z Łomży, Przecież każdy wie że ŁKS to są kurwy :)

Opublikowano

Zmień swoje cudne zachowanie.

Po 1. Dlaczego nie stosujesz się do regulaminu ogólnego naszego forum i ubliżasz naszemu użytkownikowi?

Fakt,jego odpowiedź nie pomogła Ci znacznie,lecz to nie powód by używać w swojej wypowiedzi bluzg (idioto,kretyn).

Po 2.Troche grzeczniej bo wylecisz.Widzisz...ja nie wiem,że "ŁKS to są kurwy".Ale w końcu..."nic ci do tego".

Opublikowano

A grafikę zmienisz plikami .REG poszukaj w necie , jak się nie doszukasz to napisz wtedy przeszukam lapa w pracy :) i wstawię link :)

....pamiętaj Karma zawsze do Ciebie wraca :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

czy mógł byś mi powiedzieć na jaką byś chciał zmienić i po co ci to ? ;p napisz na jaką to spróbuję pomóc... (modu nie ma trzeba się w plikach pobawić :P)

PS:napisz jeszcze na jakim to serwie...

Opublikowano

co ty pitolisz? o.O

w rejestrze masz adres:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Webzen\MU\Config\Resolution

zmieniasz cyfre:

1 - 800x600

2- 1024x768

3 - 1280x1024

0 - kiedyś było 640x480 , nie wiem jak teraz(?)

Opublikowano

sprawdzałem i o dziwo u mnie nie ma v_V to pewnie przez to że jakiś dziki priv ;d

ten sposób co podałeś działa na 100% w cs 1.6 non-steam ale za to jak masz steam to nie zrobisz tak(@UP)...

spróbuj...

@UP

o co chodzi ci z tym pitoleniem ?? mówiąc pliki mówiłem o plikach rejestru... więc co to za bulwers ?? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...