Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to za gra?

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytan na temat tej gry:

1.Opłaca sie zaczynać?

2.Czy gra opiera sie na questach czy na grindzie bo jako fan metina wolałbym grind. ( czy bije sie po 1 potworku czy cale spoty?)

3.Dużo ludzi w to gra ?

4.dużo polaków?

5.Gra jest w języku polskim? Jest polski serwer?

6.Czy gracz który nie daje kasy na is da radę grać tak jak płacący?

7.Czy grafika w grze dorównuje tej z c9 aion neverwinter?

Opublikowano

1. Myślę że warto, sam grałem 5 lat z przerwami, tylko że teraz co update coraz łatwiej wbić lvl

2. Są questy, których oczywiście nie musisz robić, są one tylko do 100lvla, potem zostaje tylko grind :D

3. Całkiem sporo

4. Zależy na jakim serwerze, na Marsie chyba najwięcej, na Mercury też sporo

5. Chodziły słuchy o polskiej wersji, ale chyba się nie doczekamy (może to i dobrze)

6. Jak najbardziej, w grze masz nawet kupony, które możesz kupić za ALZ (hajs w grze) i wymienić na CC (waluta IS)

7. Podobna do Aiona

@down

Dobra, ale on jeszcze tej gry na oczy nie widział, trzeba wyjaśnić jakoś jasno graczowi który ma zamiar zacząć grać, nie każdy wie co to vouchery. Co do Jupitera to nie wiem czy 90%, ja nie liczyłem, ale grałem na Mercu, Jupku i Marsie i jakoś najwięcej miałem okazję spotkać na Marsie :) Nie wiem ile grasz w Cabala, ale ja już ponad 5 lat i uwierz mi, kilka razy usłyszałem o Polskiej wersji, ale jak usłyszałem że Gameforge ma ją przejąć, to cieszę się że nie wyszła.

@R3boRn3d

Czy ja powiedziałem że oficjalnie mówił o tym ESTSoft? - NIE. Powiedziałem, że chodziły słuchy (plotki), a dopiero po tych plotkach ktoś wykupił domenę...

Opublikowano

Na Marsie najwięcej osób? Chyba żartujesz na jupiterze gra 90% polaków xD Przynajmniej wszyscy Ci najlepsi tam grają. Polskiej wersji nigdy nie będzie bo po co? Cabal po polsku to jak Wiedźmin po angielsku, ps: nigdy takie słuchy nie chodziły że będzie polska wersja. W Grze nie ma żadnych kuponów tylko Vouchery tzw. Gify CC są 5k CC/10k CC/20k CC albo 25 coś takiego. Grafika jest zajefajna jak chcesz to masz tutaj kilka moich screenów z gry :

e7f1eb207fed6.jpga1cf4eb3788b6.jpgb1ecd08074061.jpg

Opublikowano

Chodziły słuchy, że będzie polski cabal nawet wykupiono domenę cabal pl czy coś takiego, ale sprawa umilkła.

RAsfepN.png
Opublikowano

Stary wykupić polską domenę to ja moge dzisiaj za 70zł LOL ... Tak samo jak chodziły słuchy o prywatnych serwerach CrossFire a do dzisiaj jest 1 i to na rekonstruowanych plikach z masą błędów itd ;p

@Teski:

Ja gram od samego początku Cabala, trochę już w nim osiągnąłem a słuchy o tym że miała być Polska wersja to tak jak słuchy o tym że Polacy mają hostować Cabal 2 dla Europejczyków co jest największą bujdą jaką słyszałem bo ich najzwyczajniej nie stać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...