Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywrócenie PLIKU po sformatowaniu pc (użycie partycji Recovery)

Brand.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, da się ten pliczek jakoś przywrócić, użyłem Partycji recovery bo system mi padł, a bardzo potrzebuje ten plik. Prosze o szybką odpowiedź.

Opublikowano

praktycznie się nie da

masz masę programów do recovery użyj google to znajdziesz

znając życie siedzisz teraz na tym kompie i używasz go instalując co popadnie to nawet nie licz że plik który szukasz będzie w całości, im większy plik tym większe prawdopodobieństwo że go wcale nie odzyskasz w całości

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

praktycznie się nie da

masz masę programów do recovery użyj google to znajdziesz

znając życie siedzisz teraz na tym kompie i używasz go instalując co popadnie to nawet nie licz że plik który szukasz będzie w całości, im większy plik tym większe prawdopodobieństwo że go wcale nie odzyskasz w całości

Ten plik ma 70kb...

Opublikowano

Jeśli jeszcze używasz tego komputera to ten plik za pewne został już nadpisany i jest nie do odzyskania. Ale możesz spróbować i najlepiej będzie wyjąć ten dysk, podłączyć go do innego komputera i użyć programu np. recuva lub innego do odzyskiwania danych.

Opublikowano

Jeśli jeszcze używasz tego komputera to ten plik za pewne został już nadpisany i jest nie do odzyskania. Ale możesz spróbować i najlepiej będzie wyjąć ten dysk, podłączyć go do innego komputera i użyć programu np. recuva lub innego do odzyskiwania danych.

Wyszukało mi ten pliczek przywróciłem go ale jest on w formie .zip i jest pusty. Jakieś rozwiązanie?

Opublikowano

Rozpaczać. Plik został nadpisany w sektorach i odzyskało tylko nazwę pliku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...