Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szybkość Rakiet

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , od dłuższego czasu mnie zastanawia , jak to ludzie robią że co sekundę walą rakietą a mi ładuje 2,5 sekundy nawet z turbo rakietowym ?

A i drugie pytanko drony się uszkadzają wtedy gdy przyjmuję dmg , czy tylko jak pęknę ?

Opublikowano

1. Gdy masz premium rakiety szybciej strzelają. Rakiety ładują się wtedy o połowę szybciej niż normalnie.

2. Tylko gdy padniesz.

Opublikowano

1. Gdy masz premium rakiety szybciej strzelają. Rakiety ładują się wtedy o połowę szybciej niż normalnie.

Moim zdaniem to trochę nie fair... bo nie każdego stać na premkę czy coś albo po prostu nie chce wydawać kasy na grę...bezsens.

Opublikowano

Moim zdaniem to trochę nie fair... bo nie każdego stać na premkę czy coś albo po prostu nie chce wydawać kasy na grę...bezsens.

no to skoro nie każdego stać na premke to nie każdy bd co sekundę wystrzeliwał rakiety dzieciak proste...

osobiście mnie zdenerwowałeś tą wypowiedzią to prosta zasada:

chcesz być dobry ? nie musisz ładować hajsu w grę

chcesz być najlepszy ? właduj w bd parę wypłat mamy lub taty ;)

Opublikowano

no to skoro nie każdego stać na premke to nie każdy bd co sekundę wystrzeliwał rakiety dzieciak proste...

osobiście mnie zdenerwowałeś tą wypowiedzią to prosta zasada:

chcesz być dobry ? nie musisz ładować hajsu w grę

chcesz być najlepszy ? właduj w bd parę wypłat mamy lub taty ;)

Osobiście mnie to wnerwia że im więcej kasy wwalisz tym jesteś lepszy , to mnie drażni no ale cóż...moim zdaniem takiej opcji nie powinno być i każdy powinien grać jak równy z równym.

Opublikowano

Osobiście mnie to wnerwia że im więcej kasy wwalisz tym jesteś lepszy , to mnie drażni no ale cóż...moim zdaniem takiej opcji nie powinno być i każdy powinien grać jak równy z równym.

a gry z nieba beda się same tworzyć za darmo. (Sarkazm) Głupota.

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

a gry z nieba beda się same tworzyć za darmo. (Sarkazm) Głupota.

No niby nie ale... ahh dobra..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...