Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dalej z lucznikiem ?

Jupito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam 37 lvl, sp1 juz zrobione na luuuzie, mam ognisty luk u2 +2, zbroje tunika uniku u0 +3, kasy mam 300k i nie wiem co dalej robic z eq. Jaki kupic teraz luk z jakim u i + ? Moge wyslac sms na 30 nd i sprzedac cos zeby 1kk byl tylko co? xD

Jak dalej go prowadzic?

Opublikowano

Ja do 45 lvla moim łucznikiem miałem słaby ekwipunek. Ulepszyłem Sp1 na +3 Bo jest bardzo dobrym sp obecnie jest +5. Na 45lvl'u Kupiłem Czerwony Łuk u5+5 Czysty :P Resków też żadnych nie miałem bo i tak dawałem rade więc kupywanie resków jest troche dla tych lepszych jak będziesz miał dużo kasy to kup sobie jakieś reski ja nie miałem, a jak miałem wolałem ulepszać sp :). Zbroję kup na 42 lv też jakaś u4+5 bo ją nosisz do 55 lvl'a ( Ja tak nosiłem) I dawałem radę :)

bulwaaxd_eune_22_4_logo.png

Opublikowano

Na tym lvlu nie opłaca się inwestować w eq kompletnie. Bezsens. Jeśli strasznie chcesz coś kupić to dobij 45, co przy nowych misjach jest kwestią dwóch-trzech dni expiąc od pierwszego lvla i zainwestuj w dobrego red łuka, pochodzisz z nim do oblecha, czyli jak dobrze pamiętam 63-70lvl. Później tylko znaleźć dobrą fam i expić do 90 :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...