Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 nowe pety / 2 nowe wierzchowce / skrzynia

ShivaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

W związku, że projekt EoM został zawieszony, a sponsor tegoż serwera planuję w jakiś sposób oczernić moją opinię,

postanowiłem upublicznić kilka rzeczy z tego też projektu. Mam nadzieję, że w jakiś sposób to wykorzystacie bo mi już to nie będzie potrzebne :)

Praw do poniższych rzeczy nikt nie posiada gdyż są one wyciągane i konwertowane z innych gier, więc proszę uprzejmie o nie zamykanie tematu, gdyż zapewne jakieś zgłoszenia na mnie będą,

a nawet wiem od kogo :)

99663404910835568872.jpg

Niestety można zauważyć logo serwera na modelach, jeśli ktoś się na tym zna nie będzie miał większych problemów by to zdjąć,

ja natomiast nie mam na to czasu.

Zestaw zawiera:

- 2 nowe wierzchowce

- 2x (3x rozmiary) nowych petów

- fajną skrzynke

DL:

http://www.multiupload.nl/G8VURPJVIG

http://www.speedyshare.com/Kz54W/mountpets.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/3172ebe4ebf04667fa14703fe1cfa67b4125619ea600b5f245aa97156abcec5d/analysis/1387737181/

Jeśli dobijecie 15 lajków pod tematem zrobię drugą paczkę z kolejną porcją petów oraz wierzchowców.

A tymczasem zapraszam was wszystkich na nowy serwer ShivaMt2, fanpage w sygnie.

Pozdrawiam!

3npr.png

Odwiedź naszego fanpage oraz na profil na facebooku.

Opublikowano

Eh Harion jesteś idiotą udostępniajac nie swoje rzeczy ;) ja za nie zapłaciłem i tylko ja mam do tego prawa :)

questa na pety nie ma pajac .

+ na modelach jest logo miłego przerabiania :)

Opublikowano

Eh Harion jesteś idiotą udostępniajac nie swoje rzeczy ;) ja za nie zapłaciłem i tylko ja mam do tego prawa :)

97684911062779379388.jpg

Sorka nie mam zamiaru siedzieć bezczynnie, po takich wiadomościach ni

e mam zamiaru niczego kasować.

Każdy do tych rzeczy ma takie same prawa więc nikt niczego nie może zabronić, jeśli nie groziłbyś mi różnymi rzeczami,

nie hejtował przy każdej okazji i oczywiście nie oszukał mnie te rzeczy w życiu tego forum by nie ujrzały :)

W temacie tyle, proszę moderatorów o odpowiednie karanie każdego kto wypowiadając się w tym temacie będzie wykraczał poza regulamin.

Pozdrawiam i przypominam że 15 lajków pod tematem = nowa paczka!

3npr.png

Opublikowano

usuniesz loga EoM dostaniesz limicik :)

Niestety aktualnie pracuję nad swoim serwerem i nie mam na to czasu, może kiedyś :)

3npr.png

Opublikowano

Koles jestes smieszny, tak samo ja i Hardkorek mozemy napisac, zaplacilismy (zarowno ja i on) za liba do systemu pasow to jestesmy jego wlascicielami; a ty nawet nie masz zamiaru nam go wyslac.

Jak mozna byc, az takim oszustem?

Dzieki, bynajmniej tego nie bedzie probowal sprzedawac, a przy tym oszukiwac. :)

Like!

Edit//

Po chuj lajkujesz? Nie, nie jestes fajny. Dawaj liba! -,- xD

Specjalista
Opublikowano

No no dziękuje bardo prace są wyśmienite.

Pozdrawiam,Wesołych Świąt!

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano
Opublikowano

dla mnie cała ta paczka to .. Dno.. nie dam Like niestety :P

Edit. 300 post! :3

Takie dno, ale już na dysku masz :D

Ładne prace na niejednego hamaka się nada :)

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Jeszcze quest na Pety :)

Like !!

Chciałoby się . Chcesz questa musisz mi zapłacić :v . Z resztą w plikach EoM go nie było a nixo pewnie lepiej to napisze <3

Opublikowano

Chciałoby się . Chcesz questa musisz mi zapłacić :v . Z resztą w plikach EoM go nie było a nixo pewnie lepiej to napisze <3

Tobie zaplacic mhm zebys znowu okradl ? tak jak to bylo z libem dostales 50zl a liba jak nie bylo tak nie ma;]

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Tobie zaplacic mhm zebys znowu okradl ? tak jak to bylo z libem dostales 50zl a liba jak nie bylo tak nie ma;]

Nie przypominam sobie , żeby ktoś mi pisał w sprawie liba xD . Piszecie do Daniela a myślicie , że to ja jakże zabawne ;v

Opublikowano

skrzynie się dodaje na serwer jak moba czy jak ?

Nie... trzeba wgrywac jak potworka, albo jak żyrafe. Sorki, już zbytnio nie pamiętam.

ps. Jednak po namyśle sądzę, iż musisz wygrać jak inne Biedronki. :)

Pomoglem, daj Like'a. :]

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...