Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH ElothMt2

MichiosPBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko działa, a gdy się trzyma spacje, to WH się wyłącza, do momentu puszczenia jej ;)
Ale uważajcie, i w grocie expcie tylko w zbugowanych teksturach tych filarów, bo ostatnio mój kolega bana wyłapał (okazało się, że jakiś GA latał na inv'ie).

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak innym ale mi nie działa, gdy włączam eloth.exe to się włącza i za raz wywala metka, nie wiem co jest grane żadnych błędów itp po prostu zamyka mi metka. Proszę o pomoc :)

Opublikowano

to nie umiesz dodać tego tak jak trzeba wszystko działa tyllko ta jebana grota v8 a nikomu nie chce sie tego zrobić :/

Te geniusz, zamiast pisać takie głupoty mógłbyś napisać jak to poprawnie wrzucić :)

Bo zrobiłem tak jak było napisane czyli wszystko wrzucić do klienta gry i odpalić po przez exe co było w rar :)

Opublikowano

Te geniusz, zamiast pisać takie głupoty mógłbyś napisać jak to poprawnie wrzucić :)

Bo zrobiłem tak jak było napisane czyli wszystko wrzucić do klienta gry i odpalić po przez exe co było w rar :)

Pliki xTymekx i Index do pack reszta główny folder..

sygna.png

Opublikowano

Dawno tam nie gram i raczej nie będe grał. Temat do zamknięcia.

Czemu do zamknięcia ? Może będzie ktoś w miarę ogarnięty w te sprawy i poprawi to wh, temu nie działa bo nie ma wpisanej nowej mapy do biblioteki i nie ma tekstur. Tak przynajmniej uważamy :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dawno tam nie gram i raczej nie będe grał. Temat do zamknięcia.

!!!

nie dziala;]

Dodaj mapę V8 do wh bo nie można expić ;p

Nie zamierzam sie z tym juz bawic.

sygna.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...