Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Czy Nie Bot ? A Jak Juz To Jaki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dawno nie grałem w Silka i chce wrócić. Jednak jak już pisałem daawno nie grąłem i mam pare pytań o isro:

-długo się wbija ?

-czy jest jakiś fajny DARMOWY bot

-czy banują za bocenie (nie jak boce na inspie to wiadome ze ban poleci)

A wiem tylko ze jest DARMOWY Sroking ale w określonych godzinach i nie wiem jakich. Jednak moze jest inny fajnt botek

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

Wbija się aktualnie na hita

W pełni darmowy bot którego mogę Ci polecić jest to ibot

banują ja już 1 bana na 100lat od razu załapałem

Sroking podajże jest darmowy 7h dziennie.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Ja ci nie radze botowac bo teraz bardzo łatwo o bana a pozatym sroking jest darmowy tylko 7h po inspie we wtorki :P

Ja na moim 17 lv za srokinga zlapałem bana odrazu na 100 lat a niby najpierw na tydzień sie dostaje

Radze grac samemu :P

Ja tak wbilem 52 lv :D

Seiran95.jpg

Opublikowano

Ja ci nie radze botowac bo teraz bardzo łatwo o bana a pozatym sroking jest darmowy tylko 7h po inspie we wtorki :P

Ja na moim 17 lv za srokinga zlapałem bana odrazu na 100 lat a niby najpierw na tydzień sie dostaje

Radze grac samemu :P

Ja tak wbilem 52 lv :D

To gratuluje, że aż tak wysoki lvl wbiłeś własnymi rękami. :D

A co do tematu to odradzam gry na isro i zachęcam do grania z Nami na csro. :)

Wbija się za pierwszym razem, bocik jest (nie za dobry, ale zawsze coś). Z rejestracją nie ma problemu, ponieważ na forum znajdują się tutoriale "Co i jak" .:)

Pozdrawiam! ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No dobra przekonałeś mnie do csro ale jak sie zarejertrować ? Znaczy zrobie tak jak w Tutku napisane jest ale mam problem z tym CID nie wiem wpisuje obojetnie co i nic jakies chinskie znaki |||||| i tyle i od nowa :/ Ściągnałem ten proggram ale tam nie wiem o co chodzi cały po chinsku jest.

//Za duża sygnaturka.

Opublikowano

Na isro jak chcesz bocić to ibot z darmowych, a płatnych sbot ( tylko że się nie da zakładać kont już ) Ale gry na isro nie polecam, wiem że puste serwery są kuszące, ale zapewne niedługo to się skończy i będzie lipa :) Nawet jak by były serwery easy bym nie grał ;] Jak ziomeq mówił polecam grać na csro ^^ Spoty puste, uniqi długo żyją ( zależy od serwera), eventy exp x2 ( na vipach ) ale tera jest na all serwerach ( z helperem 100% i 50% sp dostaje 7k skill exp czyli 15 sp ^^ ). Ten ziomeq nie podawaj publicznie cidów bo to może się źle skończyć dla niego xD