Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KODY DO WOTA

matikati1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy są jakieś katywne kody do gry world of tanks ;d ? np na złoto czołgi dni premium lub cos innego ;d ?

bo kolega dostał jakiś czołg niemiecki 6 tieru (premium) wczoraj jak wszedł do gry wyjaśni mi to ktoś jak to mozliwe ;d ?

Opublikowano

Nie możliwe. Mógł dostać podarunek od kogoś, ale to trzeba potwierdzić na stronie WoT'a. Na 100% zmyśla. Nigdy WoT nie dawał czołgu 6t. Zawsze 2-3 i raz przy zmianie T34 8t.

Aktualnie nie ma żadnych kodów, dostępnych dla każdego do WoT'a. 25 grudnia za zalogowanie się dostajemy czołg 2t brytyjski.

Opublikowano

niedostał nic i niezmysla bo bylem u niego i widziałem a jezeli dobrze go znam to on ani grosza nigdy na gry niewydał i niwyda więc jakim cudem dostał go ;d ? bo napewno nie prezentem bo jak wszedł do gry juz go miał ;(

Opublikowano

niedostał nic i niezmysla bo bylem u niego i widziałem a jezeli dobrze go znam to on ani grosza nigdy na gry niewydał i niwyda więc jakim cudem dostał go ;d ? bo napewno nie prezentem bo jak wszedł do gry juz go miał ;(

Najwidoczniej tak mu się gra spodobała, że kupił sobie czołg premium.

W końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz. ^^

Opublikowano

Bujasz ... jak robi sie zakup w sklepie z podarunkami dla siebie to czołg pojawia sie w garażu.

I nigdy nie rozdawali za free czołgów , chyba że napisał do supp o zwrot takowego .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Najwidoczniej tak mu się gra spodobała, że kupił sobie czołg premium.

W końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz. ^^

Aby otrzymać czołg, trzeba potwierdzić na stronie WoT'a ;)

Up: A wszystkie kolekcjonerki? 25 grudnia będą rozdawali kolejną 2t kolekcje.

Top: Innej opcji nie ma, kupił sobie sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...