Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking Darmo!

dawidxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

ostatnio wyskoczyło mi, że mam za to coś płacić no to zrobiłem tak : folder ''cfg'' - user (skasowałem całość), zalogowałem się i śmiga :D.

Co o tym myślicie ?? nie wiem czy to jest lekarstwo, ale mi pomogło i działa bez zarzutów :D.

Opublikowano

Hm, u mnie jest normalnie . Pisałem to do kumpla i też nie ma xD. Może niech ktoś inny spróbuje, bo ja sobie jaj nie robię : D sam jestem zdziwiony, że wszystko ładnie chodzi :).

Opublikowano

usunoles folder USER w Sroking->Cfg i folder USER? tak..

jesli tak to juz probuje i dam znac

Opublikowano

Niedziała.... kiedyś też mi tak działało ale teraz lipa :(,jeżeli ktoś wie coś na ten temat jak to zrobić pisać napewno się przyda.Pozdrawiam

Jola.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przy każdym rozruchu srokinga folder user tworzy się sam.(usuwasz a on znowu się tworzy,zmieniasz nazwę a on tworzy się nowy). próbowałem na 2 systemach tego i nie udało mi się. Może jakoś trwale zablokować Launcher aby nie tworzył tego folderu z danymi(user). Opisz dokładnie jak to zrobiłeś tzn. miałeś uruchomionego bota albo silka albo rejestr czyściłeś czy coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...