Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Czy wizard na późniejszych lvlach tak będzie padać, jak na tych niższych lvl? Miałem 69 wiza, to padał jak mucha. Możliwe, że źle go trochę zaopatrzyłem. Ale wiecie.... Więc pytam. Czy opłaca się grać wizem ?

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Stony stamina, str, tylko dobierz degree takie same jak ma item, wystarczy abys znal troche angielski to sie polapiesz :P stamina (HP) mozesz wbic tylko w head, chest i legs, a str we wszystko, str sa dosc drogie i aby wbic fll seta przynajmniej 5str to stracisz kolo 100kk :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

jak masz taka perspektywe do grania to wogule nie graj w silkroada.

wizz na 45+ zarabia najszybciej a kasa leci jak glupia.

tylko znalezc dobre taxi i jedziesz do 35+

a pozniej solo.

.

Opublikowano

lol każda postać i tak wymaga seta FB aby coś na pvp zdziałać więc żadna różnica czym będziesz grał ale seta FB i tak powinieneś mieć. PO drugie te 100kk to w caly set a nie w 1 item :). I zawsze możesz poszukać gotowych rzeczy, czasami wychodzi taniej.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

lol każda postać i tak wymaga seta FB aby coś na pvp zdziałać więc żadna różnica czym będziesz grał ale seta FB i tak powinieneś mieć. PO drugie te 100kk to w caly set a nie w 1 item :). I zawsze możesz poszukać gotowych rzeczy, czasami wychodzi taniej.

No nie wiem, z gotowym blue w większości wyjdzie drożej, niżbyś sam robił.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

@up

zalezy od szczescia, moje doswiadczenie z alchemia jest takie ze raz w kazdym stonie wbijam po 80-100% a raz pali 5x z rzedu ;]

@topic

mialem 93 wiza, mialem set zopatrzony w hp i str po 80-100% i nie mialem problemu z expieniem bo nie padasz, mialem clera tobie tez radze go wybrac jak juz bd robil.

pvp to wiesz..niektore nobki mowia tak : me snow shield , you no bless spell.. to takie sensu pvp nie ma :D a tak to jakos sobie poradzisz ;]

sygna1o.jpg