Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Dedyk][Medium\Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram, mam nadzieje, że to nie będzie kolejny syfiasty serwer z nieogarniętą administracją, która zamknie serwer po 2tygodniach jak zgarnie hajs.../

73685633822473628956.png

Opublikowano

Start o 18 :( Szkoda.

Obecnie ustaliliśmy z True że ruszymy o 18 bo True ma jakiś problem ze stroną i coś tam coś tam xD, dlatego na chwilę obecną nastawcie się że start serwera o 18 :( jeżeli coś ulegnie zmianom poinformuje Was.

LINK DO ŁATKI DLA TYCH CO MAJA KLIENTA Z BETY

https://mega.co.nz/#!8EFSFLQL!CwqwVF0mF-_QIp6wHVpgDWdqwGMkjlJHiRu1oSIlUJY

SKANU NIE DALE SĄ TO PIKI Z KLIENTA <3.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Skąd info że o 18?

Administracjo, nie każdy ma takiego wyśmienitego neta.. mi się ściąga 100 kb/s co i tak przy moim necie jest wyśmienitym wynikiem, i clienta będę miał w najlepszym wypadku na 18, więc postawcie się w mojej sytuacji i jako że chciałbym być na starcie serwera to mam nadzieję że wystartujecie tak ok 18:30 - 19:30 aby każdy zdążył pobrać clienta..

aqu1.jpg
Opublikowano

Witamy!
Oficialny start odbędzie się 23.12.13 o godzinie 18:15 aby każdy pobrał clienta :)
Clienta znajdziecie w dziale po lewej stronie "Pobierz Grę"
Zapraszamy na TS3: 178.217.189.51
W razie jakichkolwiek problemów prosimy o wejście na TS3 lub na forum :)
Rejestracja zostanie włączona 15-20 minut przed Startem :)

Pozdrawiamy!
Team Edoria.eu!

Opublikowano

20 % miałem i co ? Temporary error, retrying... super po prostu :) chyba sobie daruje.

Zresztą, nie byłoby takich problemów gdybyście wczoraj wrzucili tego clienta..

aqu1.jpg
Opublikowano

20 % miałem i co ? Temporary error, retrying... super po prostu :) chyba sobie daruje.

Zresztą, nie byłoby takich problemów gdybyście wczoraj wrzucili tego clienta..

Tylko że wczoraj my mieliśmy problem żeby wrzucić na mega.co.nz !

Opublikowano

Tylko że wczoraj my mieliśmy problem żeby wrzucić na mega.co.nz !

Dlatego najsprawiedliwiej byłoby gdybyście wystartowali ok. godz 20, jestem pewny że chyba nikt o tej godzinie nie śpi, a wszyscy uporali by się z tym clientem ...

aqu1.jpg
Opublikowano

Dlatego najsprawiedliwiej byłoby gdybyście wystartowali ok. godz 20, jestem pewny że chyba nikt o tej godzinie nie śpi, a wszyscy uporali by się z tym clientem ...

Na ts ludzie mówią że do 18 spokojnie ściągną klienta i dlatego wybraliśmy tą godzinę .

Opublikowano

Sciagnalem clienta z tej strony mega coś tam... i przy rozpakowaniu pisze że plik season3_u_epk uuszkodzony,a jak wlaczam to co rozpakowalo to pisze brak pliku python22.dll, dlaczego tak jest? przecież sciagnelo 100%

flashcs.jpg
Opublikowano

człowieku ogarnij sie... start serwera nie będzie przekładany tylko ze względu na CIEBIE !! nie nasza wina że masz internet na węgiel i pobiera Ci sie kilka godzin... widzę że nawet nie wiesz jak przyśpieszyć i wykorzystać 200% swojego łącza.. ehh.. weź pobierz sobie program INTERNET DOWNLOAD MENAGER i skoro teraz pobierasz 100kb/s to powinno wyciągnąć Ci z tym programem do około 240..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...