Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Within Temptation

CrossplaneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja słucham. Piosenka, którą podałeś jest fajna, ale ja decydowanie wole te starsze nutki, czyli Stand My Ground, Memories itd.

Opublikowano

Ją słucham już prawie 7 lat. WT ma świetne piosenki. Bazują na gatunkach od doom metalu (albom Mother Earth), bo Gothic (The Heart of Everything) jak i Symponic (The Unforgiving). Osobiście mam wszystkie albumy, uwzględniając japońską edycję The Unforgiving (E-bay i się ma :c). Sharon mimo swoich 39 lat na karku się nie starzeje niczym Tarja, które są przyjaciolkami tak btw. ^^ Najlepsze utwory: Empty Eyes, Where is the Edge, Iron, In the Middle of the Night, Ice Queen, Our Solemn Hour, The truth Beneth the Rose, Utopia jak i wiele innych. Najlepszym albumem wg mnie pozostahe The Unforgiving, czyli na stan dzisiejszy najnowszy wydany album. W produkcju jest album Hydra (Premiera 20-30 stycznia 2014 - zamówiony pre-order - bitch pls : D), który będzie miał spejclane polskie wydanie w akompaniamencie z osobami z polskiego zespołu COMA : ) Jeden z lepszych, (Koło Epici, Nightwish'a, Amaranthe, czy Lacuny Coil) zepsol symphonic metalowy : ) Mój ulubiony ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...