Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp

pablo32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

posiadam healera 75 lvl skile g1 700defa (wierzch 150) ataku 760-840(burzowego ptaka+9) 13,5k pz biolog:pamiatki

oraz daggera 70 skile g/m10 defa 450 11k pz i simki+9(lub fms+9 sr36) biolog:konarki

i moje pytania:

1 gdzie expic healerem skoro w grocie na golemach po 1 grupce bije (w golemy po 350) ...

2 gdzie expic daggerem (oprocz v2)

Opublikowano

1. healerem zrób lepsze eq i buffa to będziesz ogarniał więcej w grocie..

2. daggerem tylko i wyłącznie v2 nie ma nic poza tym :)

Opublikowano

Buff 54 lvl, kolce z łez z przetopami i naszyjnik z pereł z przetopami + wszędzie dodaj sobie max inta i wio ;)

dokładnie, przy okazji jak będziesz ninją expił to exp sobie buffa, do groty będzie ;d

Opublikowano

posiadam healera 75 lvl skile g1 700defa (wierzch 150) ataku 760-840(burzowego ptaka+9) 13,5k pz biolog:pamiatki

oraz daggera 70 skile g/m10 defa 450 11k pz i simki+9(lub fms+9 sr36) biolog:konarki

i moje pytania:

1 gdzie expic healerem skoro w grocie na golemach po 1 grupce bije (w golemy po 350) ... // Polecam w takim razie uderzyć na las/red las.

2 gdzie expic daggerem (oprocz v2) // Poza v2? No nie wiem czy Ci się to będzie opłacać, ale może ognista ziemia?

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

1. Lungsam lub Red las, jeśli dasz radę to Red.

2. Oprócz V2, nie ma jakiegoś lepszego expowiska gdzie dałbyś radę.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

i moje pytania:

1 gdzie expic healerem skoro w grocie na golemach po 1 grupce bije (w golemy po 350) ...

2 gdzie expic daggerem (oprocz v2)

1.Healerem nie bijesz na styk tylko na odległość ze skilli. Bierzesz full spota i uciekasz przed nim , a przy okazji bijesz ze skilli w moby

2.V1 , ale za nim wbijesz 75 to miną lata świetlne

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...