Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] BS Glador

@PytonBoss@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabezpieczenia mają skurczybyki, ale wszystko da się obejść ;].

Słuchaj. Pobierasz client'a divine, bo te 2 serwery są robione na podobnych plikach.

Następnie pobierz ten skrypt ze strony kamera

Wklejasz go do folderu z gladorem, odpalasz clienta. Wyświetli ci się wtedy notatnik z ip gladora. Możesz sobie na razie ten notatnik zminimalizować.

Teraz pobierasz File Archiver:

Jak go rozpakujesz, odpalasz go i teraz tak:

tam w tym file archiver masz unpack epk coś takiego, rozpakowujesz plik root.epk z folderu divineworld. Jak się rozpakuje, wchodzisz w rozpakowane pliki i szukasz pliku serwerinfo.py.

Otwórz go za pomocą notatnika i zamień ip na te ip, które ci powiedziałem abyś sobie zminimalizował, czyli te ip gladora. Jak zapiszesz, wchodzisz wtedy w ten program file archiver,

masz tam wtedy po lewo taki malutki plusik, klikasz na niego, dajesz pack archive. I wła la. Możesz teraz te 2 pliki które powstały przenieść do folderu divineworld i logować się przez ten client na gladora.

W ten sposób na cliencie divine logujesz się na gladora i możesz od tej pory używać tyle hacków ile dusza zapragnie. Miłej zabawy.

2dbwg1x.jpg

Opublikowano

Troche sie rozpisales, dziekuje ale mam pytanko czy jest mozliwosc umieszczenia tego GladoraS2 w modzie i bedzie tam chodzil BS ?

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Jest, tylko musisz wyciągnąć ip gladora tak jak opisałem i jak zainstalujesz moda, to wchodzisz w program serverinfo.py editor jakoś tak się nazywa. Musisz tam znaleźć gladora i zamienić na nowe ip, które wcześniej wyciągnąłeś. Myślę, że ten obrazek ci pomoże :D

serverinfom.png

2dbwg1x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...