Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fryzury Męskie.

BARI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yał nyggas, z góry mówię ze temat kieruję do dojrzałych na tym forum, tych którzy mieli z tym styczność, komentarze "obetnij się na łyso" lub inne durne wymysły zachowajcie dla siebie.

Od jakiegoś czasu myślę by skrócić moje włosy, w tej chwili mam je już dosyć długie, ułożone w tył i związane na kucyk .

Myślałem o następujących fryzurach: http://ikf.styl.fm/fryzury-meskie/fryzura220593.htm , http://ikf.styl.fm/fryzury-meskie/fryzura227200.htm

I teraz pytanie czy zabierając takie zdjęcie fryzjer będzie w stanie mi je tak skrócić i ułożyć?

Nigdy nie chodziłem do fryzjera... rodzice w domu dosyć dobrze się na tym znają więc nie miałem takiej potrzeby, jednak nagle to ich przewyższa.

No i czy każde włosy będą się chciały tak układać?

I na ile taka fryzura może być wytrzymała, na wietrze czy założeniu czapki. Wiem ze pytania są dziwne, ale pfhh nie miałem z tym styczności =x .

Macie jakiś inne fajne fryzury, długie lub średnio długie - pochwalcie się ^^.

@down, pianka right? ;3 na żel mi to nie wygląda^^.

Opublikowano

Żeby zrobić taką fryzurę to musi być dobry fryzjer, a nie taki byle jaki.Fryzura będzie się trzymała na wietrze, ale takim nie za dużym oczywiście.Jak założysz czapkę to po fryzurze.I będziesz musiał sobie sam układać takie włosy rano.Bo fryzura się nie przetrzyma przez noc.Będziesz musiał się nauczyć jak układać taką fryzurę.

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

Zetnij boki krocej, gore dluzej (jakos 1,5 cm) i nie mecz sie przed kazdym wyjsciem 2 godziny przed lustrem :)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Jakbym kogos spotkał z tym emowatym syfem na głowie to by dostał strzała na powitanie. Zetnij sie na krótko a nie jakies nie wiadomo co.

Opublikowano

Czy prosiłem o tego typu wypowiedzi? nawet modów zaraz zacznę reportować, może jeszcze z tej wprawy nie wypadłem ^.^ . Nie mieszkam w Polsce, więc mnie to nie interesuje. Tak jak mówią polaków poznaje się po: 1. zachowaniu 2. fryzurze. Arabb wyskocz =3 , jak Wam nie pasuje to nie piszcie, przecież to główna zasada i bardzo prosta :) . Bania, pianka right? Temat można kontynuować.

Opublikowano

powinien fryzjer ci tak ulozyc

ale zalezy to tez od wlosow

jak nie beda sie chcialy tak ulozyc

to ci pianka albo zelem pomoze tak zrobic

na tym zdjeciu te koles 1 tez ma pianke napewno no chyba ze ma tak brudne wllosy ze ma sztywne inaczej by ich tak nie ulozyl

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Przepraszam że mnie tyle nie było....Co do pianki to mogłaby spoko dać radę, ale wiesz nie taka byle jaka :).Taka co trochę potrzyma fryzurę :)

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

no kurwa przecież prosił, bez takich wypowiedzi ... ja pierdole aż tak ciężko było olać ten temat i nie nabić sobie tego jednego posta ?? ...

już lepiej zrób sobie ta 2 fryzurę zdaje mi się że mniej czasu spędzisz przed lustrem rano :) pianka, żel albo guma pomoże :) ja tez będę musiał sobie przyciąć grzywkę w lewo albo prawo, z góry trochę włosy przyciąć bo wyglądam jakbym miał afro (takie małe) albo był jednym w The beatels :)

Opublikowano

Zależy od włosów :)

Czesto będzie potrzebna prostownica + wosk a nie pianka :rolleyes:

Idź do dobrego salonu a nie do osiedlowego strzyga pokaż zdjęcie i zapytaj. Napewno Ci pomogą.

f.png

Opublikowano

to też prawda, ale na sporo włosów działa pianka :) a mi np. od prostownicy robią się loczki xDi ciulowo wyglądam xD

Opublikowano

Cieszę się ze są tu jeszcze normalni ludzie... dziękuje za wypowiedzi^^.

Postaw irokeza na cukier...

Ahh, reporcik za perfidny spam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no stary ... nie chce być tu złośliwy ... ale w sumie w takich włosach to nie za ciekawie ludzie cię widzą ... może i cię to nie interesuje ... ale ludzie są w dzisiejszych czasach tak chorzy na umyśle ,że nawet za taką fryzurę możesz wyłapać w czachę .

Pozdro .

s1ng5f.jpg
Opublikowano

Frenidzo, gim. moze jeszcze tak, ale wyzej to juz nie ma takich "kozakow"

Druga mi sie bardziej podoba. Mi sie zdaje, ze pianka poradzi sobie ;)

Opublikowano

@Up

Kolejny perfidny spam, report ;)

@Topic

Pierwsza fryzura fajniejsza, jakbym mógł to też bym sobie taką zrobił.

moze i to bedzie spam ale trudno , chcesz sie jak jakas ciota obcinac :( :mellow: zetnij sie normalnie na krótko boki 0,5cm a gora 1,5cm i stawiaj na zel i juz :huh:

Jak ciota, pff... Chyba z tą fryzurą co mu zaproponowałeś wyglądał by jak ciota(idealnie pasuje do jakiegoś osiedlowego dresa-kozaka).

No ale niestety, w Polsce są tacy(zacofani) ludzie;) Masz szczęście że mieszkasz za granicą.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wiem^^, w sumie mogłem się spodziewać ze większość będzie tutaj opowiadać o swoim widzi mi się... mam tylko 16lat ale nie martw się w Polsce czy z tą fryzurą czy bez nikt mnie nie ruszy ;) . Mieszkam w Danii gdzie ludzie zupełnie się nie wstydzą dowód? - w przebieralniach męskich / damskich np na basenie chodzą nago. Chłopacy ubierają się w wąskie dzinsy, nawet rurki... wkładają je w skarpetki - efekt np dragon balla ; D spodnie nisko by było widać majtki du*e też D: bluza z kapturem założonym tylko na koniuszek głowy i grzywka na żelu / wosku. Ciekawie prawda? ^^ w Polsce z kumplami śmieje się ze spodnie od razu nisko by być przygotowanym na okazje... ale mieszkając tu ubieram się podobnie, podoba mi się to i nie mam problemów z turkami których jest tu od groma. Zdecydowałem się na pierwszą jednak zrobię ją nie długo będąc w Polsce bo będę w stanie lepiej wytłumaczyć fryzjerowi co ma zrobić.

@btw Roku jesteś wporzo. <3y

Opublikowano

By być emo nie wystarczy mieć grzywkę ;P takie pochopne wnioski mnie nie ruszają - ale dzięki^^.

Opublikowano

@Up

Niestety, większość polaków(głównie tych dresów itp.) uważa że jeżeli masz grzywkę albo dłuższe włosy to jesteś emo. Na takie osoby nie trzeba zwracać uwagi ;) Ja sam chodzę w rurkach, miałem długie włosy(ściąłem, może trochę ze względu na to że w szkole musiałem cały czas wysłuchiwać komentarzy typu: "z fryzjerem się pokłóciłeś", albo "weź zetnij te włosy", ale i mi już zaczęły przeszkadzać), teraz mam średnie i znów mam zamiar mieć długie(chociaż nie takie jak miałem wcześniej :)). Ale mi taki styl odpowiada, ubieram się lepiej od większości osób w mojej szkole i chociaż nie wyglądam tak jak wszyscy ;) A ty Bari nie przejmuj się tymi nubami co nie znają się w ogóle na temacie a muszą wtrącić swoje trzy grosze, ich zdanie się nie liczy. Po za tym, fajnie masz tam w Danii xD

A teraz już lecę, czas przechodzić znowu CoD'a 4, zaraz wybuch bomby atomowej xD

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Oh noes, ktoś się zemścił i dał mi minusy =O ludzie są na prawdę śmieszni...

Temat nie ważny, chyba ze ktoś ma ochotę się pochwalić swoją odwagą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...