Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#########################

McKox

##############################

NAJWIĘKSZY EASY HC W POLSCE!

###############################################

IP: McKox.pl

##############################################

Opublikowano

Moja opinia serwera :

Czas gry : ~ 2 godzin

Jak na serwer tego typu fatalnie - exp oraz drop ze stone, ale z normalnych bloków rudy lecą. (raj dla x-raya)

Wiele ludzi zrobi tak, ponieważ % drop ze stone jest slaby.

Wynik po 2 godzinach:

Na serwerze było kilka osób, dokładnie 7 (13:40).

Serwera nie polecam.

Minusy:

- Rozdawanie Rang za darmo (Jak bylem na serwerze dowiedziałem się o darmowym MaxVipie (TheMcPL) oraz darmowym modzie - niby za zaproszenie ludzi.

- Ohydnie wyglądający spawn (Dwa wielkie kloce)

- Slaby drop oraz exp ze stone

- Młodociana administracja (12-13 lat)

Plusy:

- Brak lagow

Opublikowano

@UP no chyba nie.. 2 godziny grałeś to pozdro. Ja grałem 2-3 dni lagi czasem są w uj duże że grać się nie da . Serwer ma więcej bugów niż slotów np. za założenie gildi nie zabiera 3 diaxów jednie lvl. Gwiazda która tepa na spawna wystarczy kliknąć prawym i schować do skrzyni ale i tak nas tepa. Kolejne bugi to : za upadanie czasem nie zabiera hp oraz fajnym trickiem można latać - chyba latałem z 5 min obok admina KleksGwalciciel a on nic pzdr. Admini : Admini jeszcze lepsi jedynie kto tam jest wmiarę to marek i szatan a o reszcie nie będę się wypowiadać jeden z nich nie zna wgl. ortografii pisze mój przez u otwarte. Jednym słowem MASAKRA i nie polecam. A co najlepsze za mówienie prawdy dostałem mute nie no pzdr. nawet na mchc.pl za to że powiedziałem co myślę o Nolife666 nie dostałem nawet mute na 1 sec.

Opublikowano

@kuleg masz pod /drop
@MrGreenPL dajemy rangi, ale za zapraszanie graczy, lub za. Reklame, gdyz serwer musi sie rozwijac. Ja i tak sprawdzam czesto rangi i zabieram jak cos sie nie zgadza. Do spawna nie wynajmowalem wielkich budowniczych, ja tez go nie robilem. Slaby Drop? Ja mam 16 lat.
@Shirgeus Nawet nie wiesz jak ja sie staram, zeby serv byl dobry...

Ja jestem marek2303 jak cos.

Opublikowano

@UP to slabo sie starasz spawn naparwde kloce i gowno oferowalem wam autorski pro generator map a wy nie kloca wolicie nie to nie nq..

Opublikowano

Spawn - zwykły kloc z Stone bricków i masy glowstona.

Lagi - Nie da sie grać.

Pluginy - Nieskończone. ( surowce z rud lecą )

Administracja - Więcej administracji niż graczy.

I edycja trwała z tydzień po czym bez żadnej zapowiedzi jest nowa.

Administracja nawet nie potrafi włączyć Netheru - przesada.

Ogólnie nie polecam.

Opublikowano

@MasterEF 1. I tak na spawnie nikt nie siedzi, sa tam najwazniejsze informacje i to wystarczy, 2. To wina hostingu, i dlatego powiekszam caly czas RAM, 3. Surowce maja leciec z rod, ale jak chcecie to nie musza, 4. W administracji sa 3 osoby, 5. To znowu wina hostingu, nwm co sie stalo, 6. Nether jest od 20:30 do 21:30 i sie go nie wlacza, bo gdybys sie znal na pluginach i siedzial na mpc to bys wiedzial jaki to plugin.

Wbijac na serwer!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...