Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmniejszony Drop?

MrMisiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kronk xD

Ale czy to możliwe zęby mieć pecha przez 4-5 dni ??? i przez noc 1-2 małże wyciągać jak już gram ponad rok nigdy takich problemów nie nie miałem zawsze rano miałem 5-7 małży

Jetem pewien ze od 21:00 - 8:00 jest zmniejszony drop na małże sprawdzę jeszcze jak łowi w środku dnia i napisze

Opublikowano

Ja mam problem, co do Babelfisha. O co chodzi z tym czekaniem na branie? Ustawiłem 800/400/300 a itak jak on odlicza, a pokazuje się dymek, on dalej odlicza i na końcu odliczania po prostu wyciąga wędkę :huh: Wiecie, co z tym zrobić? PLZ odpowiedzcie lub dajcie linka na jakiś tutorial do Babelfisha

Opublikowano

Ja mam problem, co do Babelfisha. O co chodzi z tym czekaniem na branie? Ustawiłem 800/400/300 a itak jak on odlicza, a pokazuje się dymek, on dalej odlicza i na końcu odliczania po prostu wyciąga wędkę :huh: Wiecie, co z tym zrobić? PLZ odpowiedzcie lub dajcie linka na jakiś tutorial do Babelfisha

Ta opcja przydatna jest gdy nie założy przynęty itp. przeszkody. Odczekuje określony czas i zaczyna łowić ponownie. Ustaw w okienku większa liczbę, by obrazek z rybką zdążył się pojawić :).

15308_23_06_09_3_28_22.png

Opublikowano

Pawaniss ustaw Botdelay 6000 lub 7000 ja tez tak miałem

ps wczoraj łowiłem od 13:00 do 18:00 jak przyszedłem całe eq rybek i wyskoczyło 4 małże to znaczy ze w nocy jest zmniejszony drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...