Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon Sky

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie mogę się zalogować na ragon sky, gdy wpisuje id i haslo to po chwili pisze ze nei moge sie zlogowac do Gate i mam sprobowac za kilka minut i wczoraj wieczorem tez tak bylo Help :P

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Panowie dla was moja rada : O czymś takim napiszcie na oficjalnym forum gry... Jeśli macie problem z angielskim to napiszcie do mnie na PW i przetłumacze wam ... tak samo jaki i odpowiedzi które dostaniecie.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Nie mogę bo nie znam odpowiedzi to była moja sugestia i próba pomocy. Specjalnie dla was jutro jak będę na chwile napisze o tym na oficjalnym forum tylko podajcie mi dokładną nazwę błędu (najlepiej ss)

Elberd Hubbard

Opublikowano

A jeszcze coś zanim odpalisz grę wyłącz firewalla.

Napisałem post na forum.

Elberd Hubbard

Opublikowano

Odpowiedz jaką uzyskałem to : Już nie istnieje gra Dragon Sky aeriagames usunęła serwer . Już sobie nie pogracie

Elberd Hubbard

Opublikowano

lol.-.- a to niby czemu usuneli..? albo dobra nie ważne znasz jakąś inna dobra gierkę (dopracowana a nie jak metin 2 czy tibia itp...) -.- coś w stylu lineage 2 lub silkroad bo takie gry szybko się nie nudzą no chyba, ze jesteś totalnym noob'em i nudzi ci się po jakieś godzinie bo nie umiesz zrobić jakiego q czy coś...ja wlasnie w l2 gram juz jakies 3 lata ^^

Opublikowano

Ruszył PL globalny kal online ale nie polecam za dużo ludzi z metina. Hmmm Perfect World priv :P + poproszę za info o tym że zamknęli DS ;].

@

Problem został "rozstrzygnięty" niestety nie rozwiązany ;/ - ZAMYKAM

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...