Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BS Eloth.pl

harnas71x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy jak ustawie wartość na "1" bo tak zawsze ustawiam żeby mieć perfekt, to po wbiciu perfekt ale 15 zatrzyma sie ?

Jeżeli ustawiłeś minimalną wartość "1" to zatrzyma się przy każdej wartości równej lub większej "1".

Na tym serwerze np. abs na miecze wynosi tylko i wyłącznie "15" więc tak, zatrzyma się.

1373443667-U470250.png

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam Windows 7 i jak daje Choose Window to mi sie pokazuje to na jakes 2 sekundy a potem pisze ''Program przestał działać'' i zaczyna wyszukiwac problem, a potem pisze ze moge tylko zamknac program (''Zamknij Program'').

Proszę o szybką pomocną odpowiedź. Z góry dziękuje :)

Opublikowano

mam pytanie bo w broniach ładnie pięknie chodzi , ale jak chce zmienić bony np. w bransie wybieram te które chce i daje "mieszaj" to nic się nie robi i coś po niemiecku nieraz wyskakuje Du musst das Switch-Item ins.1 Inventar nach ganz unten rechts legen. takie coś . Proszę o podowiedź co zrobić żeby zmieniać jeśli można :D

Opublikowano

Ten bs strasznie wolno zmienia bony... zmiana z 500 ms na nizszy nic nie daje, gniot...

4ZkphgP.png
Metin2.PL - Samos. KayPax (88lv.)

Opublikowano

pomocy! robie zgodnie z instrukcja: pierw sciagnalem bs, potem odpala gre i wypakowuje paczke, wlaczam injector(jak jestem w grze) i daje chose dll czy jakos tak, gdy mam wybrac ten switch-bot.mix czy jakos tak to mi tego nie szuka, nie ma wgl tego pliku przy wybieraniu "switchbot", ale na pulpicie go mam, pomocy!

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

@UP jak wejdziesz w "Choose DLL" wejdz do folderu gdzie masz ten plik i w nazwie pliku wpisz "switch-bot.mix" i otwórz.

Wie ktoś dlaczego strasznie wolno zmienia mi bony? w szybk. ustawiam nawet 1 ms i nadal zmienia strasznie powoli...

4ZkphgP.png
Metin2.PL - Samos. KayPax (88lv.)

Opublikowano

Dzieki kolego

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Działa świetnie.Thx.Tego szukałem.

Do pliku switch-bot.mix dodaj .dll

powinno tak wyglądać switch-bot.mix.dll

pomocy! robie zgodnie z instrukcja: pierw sciagnalem bs, potem odpala gre i wypakowuje paczke, wlaczam injector(jak jestem w grze) i daje chose dll czy jakos tak, gdy mam wybrac ten switch-bot.mix czy jakos tak to mi tego nie szuka, nie ma wgl tego pliku przy wybieraniu "switchbot", ale na pulpicie go mam, pomocy!

Opublikowano

nie dziala odpowiesz mam win 8 i wlaczylem za pomoca win 7 . teraz pobieram net framework i mam nadzieje ze zadziala (z tym pierwszym to mam injector brak odpowiedzi)

nie dziala odpowiesz mam win 8 i wlaczylem za pomoca win 7 . teraz pobieram net framework i mam nadzieje ze zadziala (z tym pierwszym to mam injector brak odpowiedzi)

nie dziala pobralem i nic.

zal pl. pomoz.

Opublikowano

Ten bs strasznie wolno zmienia bony... zmiana z 500 ms na nizszy nic nie daje, gniot...

Szybkość zmieniania ustaw przed ustawieniem bonusów itd to Ci zaakceptuje te zmiane.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Mam Windows7

i gdy wpisuje switch-bot.mix ta jak jest w instrukcji wyskakuje mi :

switch-bot.mix

Nie mozna odnalezc pliku .

Sprawdz nazwe pliku i sproboj ponownie.

help ! prosze o szybkie odpowiedzi

Opublikowano

1308765548-U105386.png

Switchbot na serwer Eloth 

1308765487-U105386.png

http://www.mediafire.com/download/6i8i5n5amydl043/Pulpit.7z 

1308765466-U105386.png

1308765590-U105386.png

https://www.virustotal.com/pl/file/9a0204150c516902bcdd6d9fc9508a875cb27fc236286a084abe08985e6fafee/analysis/1387660101/ 

1308765578-U105386.png

1308765441-U105386.png

bs na elotha..

Instrukcja nizej

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

Także ten...

Jest to BS od unpublisheda.

Jak go uruchomic? Proste.

1. Odpalamy gre

2. Wypakowywujemy pliki na PULPIT

3. Odpalamy Injector z paczki

4. Klikamy "Chose DLL"

5. Wpisujemy w oknie wyboru switch-bot.mix

jhvfowL.png

6. Klikamy otwórz

7. Chose Window

Czekamy i napierdalamy bony.

Elko pozdro dla imagusia ;)

nie dziala mi to.. wyskakuje ikona injector.exe przestal dzialac.. w czym problem?

Opublikowano

nie dziala mi to.. wyskakuje ikona injector.exe przestal dzialac.. w czym problem?

Uruchom jako administrator i po kliknięciu Choose Window wejdź w metka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...