Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, sciagnalem se Coda 6 MW2... a wiec poczytalem i kazali mi zrobic forder main i wwalic do niego pliki .iwd to wwalilem i wyskakuje taki blad : code_pre_gfx.ff - a ja ten plik mam (patch_code_pre_gfx.ff) przed wrzuceniem plikow do main blad byl taki : w sp filesyscheck.cfg a w mp ..... No IWD files found in /main. co mam zrobic :( pomocy

Jak to rozwiazac : Error: Could not find zone 'code_pre_gfx.ff' ----- A ja ten plik kur** mam

@edit Dobra wlacza sie ale teraz jest : couldn't load image fallof linear couldn't load image

Opublikowano

lol po kit mi orginał jak moge to mieć za friko a za tą kase to już wole dziewczynie kwiaty kupić albo do kina zabrać ew kupić sobie jakiś sprzęt domowy

200zł to nie wygórowana cena żartujesz sobie chyba człowieku większość ludzi nie ma kasy żeby kupować orginały pogram 5h znudzi mi sie i co sprzedam za połowe ceny lub pójdzie do szafy pomyśl 2razy zanim coś powiesz

Opublikowano

jak wolisz

ja wiem jakie jest moje zdanie

z dziewczyna do kina moge isc codziennie tak samo kwiaty moge jej kupic codziennie

a co do gier to czasami prawda

mam pare gier co jeszcze ich nie odpakowalem

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano