Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Unpacker Eternity

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ja coś ukradłem? nie wydaje mi się. client tego serwera jest zbudowany z clientów innych gier, więc?

A skąd wiesz, że clientów innych gier ? Może mają tam wkład własny od zera i to można Ci już zarzucić, że udostępniasz to publicznie :)

Za co go mają dojebać ? :) Pozwą go o to że rozpakował pliki "nielegalnej gry" Mistrz ^^

edit;

Dobra Robota Mistrzu :-) masz ode mnie limit :P

Nie np za to, że ktoś mógł tam mieć wkład własnej pracy, modele lub mapy, lub cokolwiek innego, a teraz udostępnia to publicznie ;)

1336584123357966.png

Opublikowano

Ciekawe czemu ten zjebos aka hejter z eternity nic nie pisze

Mówisz o Administracji Eternity ? Może po prostu jest w toku załatwiania czyichś danych, a następnie chce skierować sprawę do prokuratury, bo są tam jego autorskie rzeczy, które ktoś udostępnił ? Ja bym przynajmniej tak zrobił, gdybym coś robił, a ktoś by to podpierdolił ;)

1336584123357966.png

Opublikowano

Mówisz o Administracji Eternity ? Może po prostu jest w toku załatwiania czyichś danych, a następnie chce skierować sprawę do prokuratury, bo są tam jego autorskie rzeczy, które ktoś udostępnił ? Ja bym przynajmniej tak zrobił, gdybym coś robił, a ktoś by to podpierdolił ;)

To nie są autorskie rzeczy. Gdybyś siedział w modelach podobnie jak ja to byś kojarzył większość z jakiej one są gry. :) Polecam przykładowo przyjrzeć się grą Lineage2 oraz TERA :)

^^

Opublikowano

Wow szacunek, potrafisz kraść rzeczy, jesteś moim bogiem. Ciekaw jestem tylko, kiedy ktoś się wkurwi i Cię dojebie z pozwem :)

mam na to jedno słowo " aahhahaahhahahahahahaahahahahahahahahah" pozwać może siebie za server nielegalny od ktorego nie jest odbierany podatek.

+ Kradzione pliki Edytowane moze jakas mape zrobil sam lub cos z tego napewno bo nigdzie nie widziałem ale client nie jest jego :) tylko ymiru.

Pozatym terenzo nie udostępnił plików tego owego clienta tylko packera do niego więc wiesz :) ....

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

mam na to jedno słowo " aahhahaahhahahahahahaahahahahahahahahah" pozwać może siebie za server nielegalny od ktorego nie jest odbierany podatek.

+ Kradzione pliki Edytowane moze jakas mape zrobil sam lub cos z tego napewno bo nigdzie nie widziałem ale client nie jest jego :) tylko ymiru.

Pozatym terenzo nie udostępnił plików tego owego clienta tylko packera do niego więc wiesz :) ....

Typie, weź nie wypowiadaj się, bo nie masz nawet pojęcia o prawie w najmniejszym stopniu, chociażby po stwierdzeniu " odbierany " podatek ... podatek się odprowadza a nie odbiera. Zajmij sięlekcjami z gimnazjum a nie interpretacją prawa, o którym nie masz pojęcia - ja natomiast mam ;)

1336584123357966.png

Opublikowano

Dlaczego nie mogę rozpakować npc itd. tylko da się rozpakować root

Bo Admini tego serwera nie są idiotami. Gram tam i widzię, jak są ogarnięci

1336584123357966.png

Opublikowano

może ty kurwa jebany pucybucie musisz się leczyć ? bo widzę ze pierdolisz takie bzdety że to głowa mała. AUTORSKIE RZECZY? TO SKĄD KURWA W NPC2 ZNAJDUJE SIĘ EOM_BOX ( EMPIRE OF METIN - NASZ SERWER BOX) TO SĄ NASZE SKRZYNKI I TO ON NIE MA PRAW DO ICH UZYWANIA PIERDOLONY GAMONIU. IDZ DO KAINSA I LIŻ MU DUPSKO BO MOŻE CO NAJWYŻEJ POHUŚTAĆ NAM JAJAMI TAK JAK HUŚTAŁ JAJA BYKOM W HISZPANI :)

Opublikowano

Jeżeli Oni mają zamiar kogokolwiek pozywać to ja się chętnie też do Nich przyczepie, mój system run z fallence, nieładnie :(

@Top

Dziękuję za wstawkę, wiele osób prosiło również o pc4 itp. dasz radę je wstawić?

Dzięki z góry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...