Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jestem nowy

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie co to jest minecraft o co w tym chodzi i serwer wiem o co cho ale dokładnie ktoś mógł by mi wytłumaczyć cyz są jakieś globale czy kazdy ma inny serv itd??

Opublikowano

Minecraft to gra sandboxowa w której każdy gracz może stworzyć własny świat, budować budowlę itd.

W nocy pojawiają się potwory i usiłują cię zabić, każdy oprócz creepera (taki zielony, wybucha) pali się w dzień.

Po więcej odsyłam tutaj:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Minecraft

Serwery fajne to np: mc.skkf.net (serwer hardcore, jak zginesz nie możesz tam grać 3 dni), minecraftparty.com (serwer minigame, różne minigry), hivemc.com (minigry, gra w chowanego itp.), hypixel.net (minigry).

Każdy może zrobić własny serwer i jest on dostępny na całym świecie. Jednakże nie ma serwerów globalnych od twórców gry.

928011413476457403957.png

Opublikowano

a jeszcze jedno pytanie jak pobrać minecrafta 1.7.2 bo mam launcher ale nim chyba na serwer sie nie zaloguje

Opublikowano

Dla osób niedoświadczonych takich jak ty to polecam launcher minecraft by zyczu, który umożliwia wgrywanie popsutych według mnie modów(ale dla początkującego wystarczy), zaś dla bardziej zaawansowanych to polecam magic launchera, który pozwala wgrywać swoje własne modyfikacje.

MINECRAFT LOGIC

mca.png

Opublikowano

Nie pobieraj zyczu bo to keylogger... Jeżeli chodzi o serwery to polecam: mchc.pl mc.skkf.net mysg.pl (raczej znajdziesz coś dla siebie w dziale publikacji serwerów.

Opublikowano

Jak się pobiera żeczy bez wytchnienia . To ma się keyloggera . ZYCZU nie ma Keyloggera !

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...